Kapaklı'da yol çalışmaları devam ediyor

Her yaz mevsiminde sürekli olarak yol yapım çalışması düzenleyen ve Kapaklı'daki acil bakım, onarım gerektiren yerlere yol yapan Kapaklı Belediyesi, yol yapım çalışmalarına hız verdi.

Kapaklı'da yol çalışmaları devam ediyor
13 Ağustos 2007 Pazartesi 08:28

Yol çalışmasının yanısıra kaldırım ve kanalizasyon çalışması da yaptıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Cumhuriyet Mahallesi'nin ayrı ayrı bölgelerinde 5 metre derinliğinde kanalizasyon hazırlıyoruz. İsmet Paşa Mahallesi'nde ise kaldırım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu mahallemizde bazı bölgelerimizde de gerekli yerlere kaldırım ve yol çalışmaları yapıyoruz" dedi.

KANALİZASYON VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI İLE BİRLİKTE YAPILIYOR

Yol yapım çalışmalarına aynı zamanda kaldırım ve kanal çalışmalarını da eklediklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Kapaklımızda bilindiği gibi sürekli olarak imkanlarımız dahilinde yol, kanal ve kaldırım çalışması yapmaktayız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Cumhuriyet Mahallesi'nde başlattığımız yol yapım çalışmalarında aynı zamanda kanalizasyon ve kaldırım çalışmalarını da ekliyoruz.

AĞIRLIK KANALİZASYONA

Bazı bölgelerde alt yapı eksiği bulunduğu için önceliği ve ağırlığı kanalizasyon çalışmalarına veriyoruz. Çünkü önce yolu yaparsak yarın öbür gün yaptığımız yolu tekrar bozarak bir de kanal çalışması yapmak zorunda kalırız. O zamanda yol için harcadığımız para, yapılan maliyet ve emek boşa gitmiş olur.

O yüzden öncelikle kanalizasyon çalışması yapıyoruz. Cumhuriyet Mahallesi'nin ayrı ayrı bölgelerinde 5 metre derinliğinde kanalizasyon hazırlıyoruz. İsmet Paşa Mahallesi'nde ise kaldırım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu mahallemizde bazı bölgelerimizde de gerekli yerlere kaldırım ve yol çalışmaları yapıyoruz. Gerekli yerlere elimizdeki imkanlar dahilinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.