Kapaklı’da yozgatlılar derneği açıldı

​​​​​​​Kapaklı Belediye Başkanı ve Başkan adayı İrfan Mandalı, Kapaklı Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışına katıldı.

Kapaklı’da yozgatlılar derneği açıldı
19 Mart 2019 Salı 16:54

MANDALI DERNEK AÇILIŞINA KATILDI
Kapaklı’da faaliyete geçen Kapaklı Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışına katılan Mandalı, “81 ilden vatandaşımızın kardeşçe yaşadığı Kapaklı’mızda, ülkemizin güzide illerinden Yozgat’ın da artık bir derneği var. Kapaklı’mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Hemşehri derneklerinin Kapaklı’ya ayrı bir değer kattığını ifade eden Mandalı, “Hemşehri derneklerimiz gerek gerçekleştirdikleri etkinliklerle gerekse katılım sağladıkları programlarla ilçemize ayrı bir değer ve güzellik katıyor. Farklı kültürleri bir arada barındırmak, burada birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak bizlere mutluluk veriyor. Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla biz büyük bir aileyiz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.