Kapaklı’nın Yıldızları’na Kupa Ve Madalyaları Takdim Edildi

Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Kapaklı’nın Yıldızları töreninde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Kapaklı’nın Yıldızları’na Kupa Ve Madalyaları Takdim Edildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Haziran 2022 Perşembe 11:04

Kapaklı’nın Parlayan Yıldızları Ödül Töreni’nde, 2021 – 2022 Eğitim Öğretim sezonunda ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren 350 öğrenci ödüllendirildi.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, siyasi parti temsilcileri, hayırsever iş insanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ VE GARANTİSİ BURADAKİ GENÇLERİMİZ”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘Önce Kapaklı’ mottosuyla yapılan çalışmalara değindi. Başkan Çetin, “Bir kültür ve anlayışın, Milli Eğitim camiası ve topyekün Önce Kapaklı anlayışının fotoğrafıdır bu salon. Bu sebeple ben burada emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm genç kardeşlerime başarılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Bu ülkenin geleceği ve garantisi buradaki gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Her birinizin ailesinden, eğitimcisinden Allah razı olsun.” dedi.

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in konuşmasının ardından 350 öğrenciye ödülleri Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve hayırsever İş insanları tarafından takdim edildi. Programda ayrıca Halk Oyunları ekibi ve Müzik Öğretmenleri Korosu da sahne aldı.

HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Törende eğitim camiasına destek veren bölgenin iş insanları da unutulmadı. Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, eğitime destek veren tüm hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.