Kapaklıspor evinde kayıp 0-2

Tekirdağ Süper Amatör Lig’i 4.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor ile Çorluspor 1947 karşı karşıya geldi. Etkili bir oyun sergileyen Çorluspor 1947 takımı her iki devrede de buluğdu birer golle karşılaşmadan 2-0 ayrılmasını bildi

Kapaklıspor evinde kayıp 0-2
20 Kasım 2014 Perşembe 07:27

1947 TARAFTARI 9 OTOBÜSLE KAPAKLI’YA ÇIKARTMA YAPTI
 
Kapaklı sahasında oynanan karşılaşmaya, Kapaklıspor, Uğur, Mehmet, Hamza, Hüseyin, Ercan, Garip, Cihan, Murat, Serdar, Yasin ve Anılcan ilk on biri ile başlarken, Çorluspor 1947 takımı ise Ahmet Murat, Doğukan, Danho Soura, Güray, Ulaş, Mehmet Kamoğlu, Mehmet Kömürcü, Kazım, Diego, Tansu ve Ömer ilk on biri ile başladı. Çorluspor 1947 takımı taraftarları zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayarak 9 otobüsle Kapaklı stadına çıkartma yaptılar. Kapaklıspor taraftarı da stattaki yerini alarak karşılaşma boyunca desteklerini sürdürdü.
 
CİHAN’IN ŞUTU KALECİDEN DÖNDÜ
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Çorluspor 1947 takımı oldu. Karşılaşmanın 5’inci dakikasında Kapaklıspor kalesine yüklenen Çorluspor 1947’de kazanılan korner atışında topa iyi yükselen Danho Sorua, istediği kafa vuruşunu yapamadı. Kapaklıspor rakip kaledeki ilk tehlikeli pozisyonuna maçın 11’inci dakikasında girdi. Ceza sahasına sol kanattan gönderilen topta Cihan’ın şutu kaleciden döndü. Topu takip eden Serdar’ın şutu ise defanstan geri döndü.

İLK YARI 1947 TAKIMININ 1-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
 
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta 23’üncü dakikada bu kez Çorluspor 1947 takımı serbest vuruş kazandı. Kazım’ın sert şutunu kaleci Uğur kurtardı. Karşılaşmadaki ilk gol maçın 25’inci dakikasında geldi. Diego’nun sol kanattan yaptığı ortada topa ters bir vuruş yapan Hüseyin, meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi. İlk yarının 40’ıncı dakikasında rakibine sert giren Çorluspor 1947’li Kazım, maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Çorluspor 1947 takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

OZAN TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise Kapaklıspor oldu. Maçın 60’ıncı dakikasında orta alanda kaptığı topla kontra atağa çıkan Kapaklıspor’da topu önünde bulan Mehmet’in sert şutu az farkla auta çıktı. Maçın kalan dakikalarında oyun iyice sertleşti. Dakika 71’de rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle Kapaklısporlu Hüseyin, maçın hakeminden sarı kart gördü. Çorluspor 1947 takımının kontrolünde geçen maçın skorunu dakika 75’te oyuna sonradan giren Ozan tayin etti. Sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde topla buluşan Ozan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

YABANCI OYUNCU İLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
 
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün geniş güvenlik önlemleri aldığı karşılaşmada Çerkezköy ve Saray Emniyet Müdürlüklerinden de takviye kuvvet geldi. Her iki takımın taraftarları da medeni bir şekilde maçı izlerken, tribünlerde herhangi bir taşkınlık yaşanmadı. Karşılaşma sonrasında Kapaklısor’un minik oyuncuları, Çorluspor 1947 takımının yabancı oyuncusu Diego ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.