Kapaklıspor ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güneşlispor ile yaptı. Her iki devrede de rakibi karşısında oldukça etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, karşılaşmanın ikinci devresinde Sezer’in ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Kapaklıspor ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı
28 Ağustos 2014 Perşembe 07:28

YENİ TRANSFERLER İLK ON BİRDE SAHA ÇIKTI
Geçtiğimiz sezon Sitespor’un ardından sezonu ikinci sırada tamamlayarak yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Hafta boyunca hazırlıklarını kondisyona dayalı bir şekilde sürdüren Süper Amatör Lig temsilcimiz ilk hazırlık maçında İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güneşlispor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için çıkarken, Kapaklıspor’da yeni transferler ilk on birde yer aldı.
RAKİP KALEYİ ABLUKA ALTINA ALDI
Karşılaşmaya her iki takımda etkili başladı. Kapaklıspor ilk dakikalarda sağ kanattan etkili bir hücum geliştirerek ileride gol aradı. Güneşlispor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla Kapaklıspor kalesinde gol bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile iyi başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı.
KARŞILAŞMA KAPAKLISPOR’UN 1-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI
Karşılaşmanın 60.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Sezer şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirmeyi başardı. Gelen golün ardından rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için atak geliştirdi. Güneşlispor ise sol kanattan hücumlar geliştirerek Kapaklıspor kalesinde beraberlik golü aradı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet kütük - 10 yıl önce
kapaklı spora ve hocalrı faruk kuzuya süper amatörde başarılar dilerim