Kapaklıspor Namağlup Şampiyon oldu

Kapaklıspor Erkek Basketbol Takımı Tekirdağ Büyük Erkekler Ligi’ni namağlup şampiyon tamamladı.

Kapaklıspor Namağlup Şampiyon oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2022 Cuma 11:44

Tekirdağ Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nin final müsabakası Çorlu Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Finalde şampiyonluğu garantileyen namağlup Kapaklıspor ile Çorlu Gücü Spor karşılaştı. Mücadelenin tüm periyotlarını önde tamamlayan ve rakibine karşı üstün oynayan Kapaklıspor, sert savunması ve hızlı hücumlarıyla rakibine skor üstünlüğü vermedi. Maçın tamamını önde götüren Kapaklıspor mücadeleyi 105-81 mağlup etti.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDILAR

Maçın bitiş düdüğü ile beraber namağlup şampiyon olan Kapaklıspor’a madalyalarını ve kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Özaltındiş takdim etti. Kupasını alan Kapaklıspor objektiflere şampiyonluk pozu verdiler.

“BÖLGESEL LİG MÜSABAKALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, namağlup şampiyon olan ve bölgesel ligde Tekirdağ’ı temsil edecek olan Kapaklıspor’a başarılar diledi. Başkan Çetin, “Tüm maçlarında üstün performans göstererek rakiplerini mağlup eden ve namağlup şampiyon olan Kapaklıspor Erkek Basketbol takımımızı tebrik ediyorum. Tüm sporcularımızı, teknik heyet ve yönetimimizi tebrik ediyor, Nisan ayında başlayacak Erkekler Bölgesel Lig müsabakalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Çetin, “İlçemizde sporun her branşında faaliyet göstermeye, spora ve sporculara destek olmaya devam ediyoruz. İlçemizin adını kültürel, sanatsal faaliyetler ve sportif başarılarla duyurmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.