Kapaklıspor şampiyonluğu kutladı

Tarihinde ilk kez 3. Lig’e yükselerek büyük bir başarıya imza atan Kapaklıspor Erkek Voleybol Takımı Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen gecede şampiyonluğu doyasıya kutladı

Kapaklıspor şampiyonluğu kutladı
30 Mayıs 2011 Pazartesi 00:00

8-10 Nisan tarihlerinde Düzce’de oynanan 3. Lig’e terfi müsabakalarında grubunu 1. sırada tamamlayarak 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Kapaklıspor Erkek Voleybol Takımı ve Kapaklıspor camiası Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen yemekte şampiyonluğu doyasıya kutladı.
BİRÇOK İSİM GECEYE KATILDI
Düzenlenen geceye Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Doğaç, Ahmet Yörük, Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Tekin, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilcisi,   Kazım Ceyhan, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Eser Önsel, Kapaklıspor Başkanı Zafer  Çavuş, Kapaklıspor Onursal Başkanı Sami Cambaz, Sİtespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Kapaklıspor ve Sitespor Yöneticilieri, Kapaklıspor Erkek Voleybol Takımı Antrenörleri, oyuncuları, Kapaklıspor ve Sitesporlu futbolcular, Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı eski Antrenörü Tayfun Pişiren ve çok sayıda konuk katıldı.
KAPTAN KONUŞTU
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak Kapaklıspor Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Emre bir konuşma yaptı. Bu yola çıkarken Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlediklerini ve spora hizmet ettiklerini vurgulayan Kaptan Emre, “Mücadele ettiğimiz grubu 2. Tamamladık ve terfi gruplarına çıktık. Burada mücadele ettiğimiz tüm takımları mağlup ettik ve 3. Lig’e çıkma hakkını elde ettik. Başlangıçta sıkıntı yaşasak da mücadele ettik ve sonunda takımımızla büyük bir başarının altına imza attık” diye konuştu. Voleybolun, özellikle aileler tarafından en fazla izlenen salon sporu olduğunu da dile getiren Emre, destek çağrısı yaparak, “Kalıcı olmamız için alt yapıya da önem vereceğiz, ancak sizlerin desteğiyle daha büyük işler başaracağız” ifadelerini kullandı. Kaptan’ın ardından Belediye Başkanı İrfan Mandalı kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.   DESTEK OLMAK LAZIM
Kapaklıspor Voleybol Takımı’nın 3. Lig’e yükselmesini çok iyi bir çıkış olarak değerlendiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bunu başarmanın çok güzel olduğunu ancak önemli olanın zirvede kalmak olduğunu kaydetti. Mandalı konuşmasının devamında kulüplerin yeteri kadar destek görmesinin önemine dikkat çekerek, “Bildiğiniz gibi iki kulübümüz de Belediye kaynaklı. Bizler elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışıyoruz ancak kulüplerin üyeleri, iş adamları nerede? Sportif faaliyetler çok güzel ancak başarıların gelmesi için kulüplere destek olmak lazım. Bizler ve sizler duyarlılık göstermezsek iniş başlar. Bundan ziyade kulüpleri nasıl ileri götürebiliriz diye düşünmemiz lazım. Çıtayı yükselttik bunu indirmeyelim” cümlelerine yer verdi. Mandalı konuşmasının sonunda bu mutluluğu kendilerine yaşatan herkese teşekkür ederek Kapaklıspor Voleybol Takımı’na başarılar diledi.
BAYHAN’DAN TEBRİK
Konuşmasının başında sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğuna vurgu yapan Kaymakam Bayhan, voleybol takımının Kapaklıspor olarak büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, “Spora destek veren herkese ve oyunculara teşekkür ediyorum. Destek sağlanmadığı ve moral verilmediği takdirde başarı beklemek yanlış olur Bu başarının sürmesi için desteğin çoğalması gerekli” dedi ve oyuncuları elde ettikleri başarıdan ötürü tekrar tebrik etti.
EŞYA PİYANGOSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Konuklar, konuşmaların ardından Grup Pozitif ve Jale Sultan’ın seslendirdiği şarkılar eşliğinde yemeklerini yerken, programın ilerleyen dakikalarında gönüllerince eğlendi. Gecede kulübe destek amacıyla eşya piyangosu da gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.