Kapaklıspor Yönetimi, Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti

Kapaklıspor Futbol Takımı Yönetim Kurulu ve Kulüp Üyeleri, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti

Kapaklıspor Yönetimi, Kaymakam Gürbüz’ü ziyaret etti
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:50

Kapaklıspor Yönetim Kurulu ve kulüp üyeleri geçtiğimiz gün saat 11.00’da Kaymakam M.Ali Gürbüz’e bir ziyaret gerçekleştirerek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

ÇOCUKLARIMIZIN SPORLA YOĞURULMASINI İSTİYORUZ
Düzenlenen ziyarette konuşan Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş “Kapaklıya hizmet etmek için çocuk ve gençleri esas alan sportif faaliyetlerin içerisindeyiz. Kapaklı göç alan bir yer. Burada her kültürü görmek mümkündür.  Nüfusun kalabalık olduğu yerlerde çocukların kötü alışkanlıklara bulaşması da kolay olmaktadır.  Biz bu tehlikeye karşı önlem almak adına çocuklarımızın sporla yoğrulmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

13 YAŞ GRUBU ŞAMPİYON OLMUŞTU
Adem Yavaş konuşmasının devamında “Geçen yıl 13 yaş gurubu sporcularımız ile şampiyonluk yaşadık. Sporcularımızın elde ettiği başarı, bizim gurur kaynağımız oldu.  Bu yıl 15 yaş grubuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu gruptaki sporcularımız yaptıkları beş maçın beşini de galibiyetle tamamladılar” ifadelerini kullandı.

ALTYAPI SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ GEREKİR
Sadece futbol üzerine faaliyetlerde bulunmadıklarını dile getiren Yavaş ”Biz istiyoruz ki çocuklarımız hayata sağlıklı bir şekilde başlasınlar. Onların zaman geçirecekleri yerler kahvehane değil, stadyumlardır. Bu nedenle futbolun yanı sıra diğer spor dallarının da Kapaklı’da gelişip yayılmasını sağlamak istiyoruz. Tabi bunun için altyapı sorununun çözülmesi gerekir. Bu da ülkemizin spor konusundaki aşılamayan sorunudur” şeklinde konuştu.

SPORUN HER DALINI KAPAKLIDA YAŞATMAK İSTİYORUZ
Kulüp Başkanı Adem Yavaş’ın konuşmasının ardından Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz “Kapaklı İlçe Spor Müdürlüğü’nün henüz kurulmamış olması sporun yaygınlaşmasının önünde en büyük engeldir. Bu da sporun hem gençler hem de insanımız arasında yaygınlaşmasını engellemektedir. Tabi spor derken bununla sadece futbolu kastetmiyoruz. Bir satranç takımı, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi spor dallarının da Kapaklı’da yaygınlaşmasını sağlamalıyız. Bunu sağlamak için beden eğitimi öğretmenleri ile yakın zamanda bir araya geleceğiz.  Bu kadar nüfusun yaşadığı bir yerde bir stadyumun olmaması, insanımızın bunu ihtiyaç olarak talep etmemesini anlayamadım.  Spor konusunda ki çalışmalarımızda insanımızın ufkunu açmaya özen göstererek sporun her dalının Kapaklı’da yer bulmasını sağlayacağız” dedi.

UYUŞTURUCU BATAĞINA DÜŞMEKTEN KURTARABİLİRİZ
Kaymakam Gürbüz’ün ardından Kapaklıspor Kulübü Üyesi Mustafa Çetin de bir söz hakkı alırken “Spor sadece futbolla sınırlı kalmamalıdır. Diğer spor dallarının yaygınlaşması sayesinde çocuk ve gençlerimizi uyuşturucu batağına düşmekten kurtarabiliriz” ifadelerini kullandı.

FORMA VE ATKI HEDİYE ETTİLER
Konuşmaların ardından ziyaret son bulurken,  Kapaklıspor Yönetimi ziyaret sonrasında Kaymakam Gürbüz’e 59 numaralı forma ve Kapaklıspor’un atkısını hediye etti.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.