Kapaklıspor Yönetiminden Mandalı’ya ziyaret ​

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ve beraberindeki Kapaklısporlu heyet, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek spora ve sporcuya sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti

Kapaklıspor Yönetiminden Mandalı’ya ziyaret ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:23

KAPAKLIMIZI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORSUNUZ
Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya bugüne kadar nasıl destek verdiysek desteklerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz. Sizler, İlçemiz gençlerinin sağlıklı birer birey olarak yetişmesinde önemli bir rol üstleniyorsunuz. Ayrıca, kazandığınız başarılarla da Kapaklımızı başarılı bir şekilde temsil ediyorsunuz.” dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİLER
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, “Başkanımız, İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerine büyük yardımlarda bulunuyor ve Kapaklı’da sporun gelişmesi adına önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler de Başkanımızın yüzünü kara çıkarmayarak, almış olduğumuz destekleri İlçemiz gençleri ve sporcuları için en iyi şekilde değerlendirmeye özen gösteriyoruz. Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.