Kapaklıspor’da ikinci Aksaka dönemi

Kapaklıspor Kulübü tarafından düzenlenen basın toplantısında 2019-2020 Futbol Sezonu’nda yeni teknik direktör resmen açıklandı. Kulüp, eski çalıştırıcılarından Vasıf Aksaka ile yeniden sözleşme imzaladı.

Kapaklıspor’da ikinci Aksaka dönemi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:38

“HEDEF BİR ÜST LİG”
Kapaklıspor Kulübü Yönetimi, düzenlediği basın toplantısında A takımının eski çalıştırıcısı Vasıf Aksaka ile anlaşma imzalandığını duyurdu. Bir dönem Kapaklıspor'da görev yapan Vasıf Aksaka yönetim kurulunun da hazır bulunduğu sabah kahvaltısında bir araya gelerek her konuda anlaşarak, imzayı attırdı. Toplantıda bir konuşma yapan kulüp başkanı Nizamettin Çoban “Kapaklıspor'da bugüne kadar emeği olanlara çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte bizler en iyi şekilde bu bayrağı ileri taşıyacağız. Hedef bir üst lig. Bunun için Vasıf Aksaka tercihimiz. Kendisine ve ekibine güvenimiz tam” dedi.
İKİNCİ BAHAR
Teknik Direktör Vasıf Aksaka ise uzun bir aradan sonra yeniden Kapaklıspor’a bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek; “Tekrar Kapaklıspor'da görev almış bulunmaktayım. Başarı çıtasını yükseltmiş bir kulübün beklentilerine cevap vermek için buradayım. Herkes için hayırlı olsun. Yardımcı olarak Hüseyin Karaca ve Kaleci Antrenörlüğü olarak da Kadri Akbalık görev alacaktır. Ben tekrardan ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.