Kapaklıspor’dan basın mensuplarına forma jesti

Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandir, U-13 Şampiyonu futbolcularla birlikte basın mensuplarına jest yaparak üzerlerinde isimlerinin yazdığı birer Kapaklıspor forması hediye etti.

Kapaklıspor’dan basın mensuplarına forma jesti
14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:02

BASIN MENSUPLARINA FORMA JESTİ
Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandir, U-13 Şampiyonu futbolcularla birlikte basın mensuplarına jest yaparak birer forma hediye etti. Kapaklı Sahası’nda düzenlenen programa Kapaklıspor Kulübü Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Kapaklıspor yöneticisi Nurten Pandir, U-13 Takımı oyuncuları, antrenör Ercan Yılmaz ile Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları katıldı.
TOPLUMSAL OLAYLAR TARİHSEL OLAYLARDIR
Geleceğin istenilen biçimde örgütlenmesinde bugünün iyi anlaşılmasının şart olduğunu ifade eden Nurten Pandir, “Toplumsal olaylar tarihsel olaylardır. Olaylar tarih süreci içerisinde süreklilik gösterir. Geleceğin istenilen biçimde örgütlenmesi bugünün iyice anlaşılmasına bağlıdır. Gazetelerde bugünün ve geçmişin anlaşılmasında önemli bir işlevi tarih boyunca sürdürmüş, günümüzde de bu görevini yerine getirmeye devam etmektedir. Kamuoyunun oluşmasında en önemli etkiye sahip araç basın ve yayındır. Basın ve yayın araçları olmadan olayların halka duyurulması zor olur. Halk olaylar hakkında yeteri kadar bilgilendirilmezse kamuoyu da oluşamaz. Bilinen o ki basının hayatımızdaki yeri ve önemi yadsınamaz” dedi.
GÖNÜL VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklıspor olarak her çalışmalarında basın mensuplarıyla birlikte hareket ettiklerini belirten Pandir “Yaptığımız her çalışmada her projede değerli basın mensubu arkadaşlarımız ile birlikte hareket ettik. İlçemizdeki sportif faaliyetlerin sadece erkek çocuklarımız ile sınırlı kalmamasını kız çocuklarımız içinde voleybol, tenis gibi faaliyetleri sergileyebilecekleri spor alanlarının sağlanmasını dilemekteyim. Bütün spor alanlarındaki ve bütün çocuklarımıza hitap edecek olan çalışmaların ailelerimizin, resmi kurumların ve tüm halkımızın desteği ile birlikte geliştirileceğine inanıyorum. Gönül veren herkese sonsuz teşekkürler” diye konuştu.
ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİLER
Basın mensuplarına sportif etkinliklerin duyurulmasında sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Nurten Pandir, üzerlerinde basın mensuplarının isimsileri ile memleketlerinin plaka numaralarının yer aldığı birer Kapaklıspor Kulübü forması hediye etti. Formaları minik futbolcularla birlikte takdim eden Nurten Pandir, buna benzer etkinlikleri önümüzdeki günlerde de sürdüreceklerini ifade etti. Basın mensupları da Nurten Pandir’e örnek çalışması nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.