Kapaklıspor’dan Emniyet Müdürü Barın'a teşekkür ziyareti

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Dilsiz ve Takım Kaptanı Ercan Yılmaz da hazır bulundu

Kapaklıspor’dan Emniyet Müdürü Barın'a teşekkür ziyareti
20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:59

 FEDAKARLIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, "2014-2015 futbol sezonunda gerek Kapaklı gerekse Çerkezköy’de oynanan karşılaşmalarda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bünyesindeki polis arkadaşlarımız görev aldı. Arkadaşlarımız, hafta sonlarından fedakarlık ederek, karşılaşmalarda gerekli güvenlik önlemlerini aldılar. Bu nedenle öncelikle polis arkadaşlarımıza fedakarlıklarından dolayı gönülden teşekkür ederim" dedi.

TAŞKINLIK ÇIKMAYAN BİR LİG TEMENNİ EDİYORUM

2014-2015 sezonunda, Kapaklıspor-Çorluspor 1947 karşılaşması dışında hiçbir maçta olay çıkmadığına dikkat çeken Barın, "İnşallah bundan sonraki süreçte de çok daha güzel şartlarda karşılaşmalar izleriz. 2015-2016 sezonunun, kimsenin kimseye küfür edip taşkınlık çıkarmadığı bir lig olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

YALNIZCA BİR KIRMIZI KART GÖRDÜK

Bir sezonu daha geride bıraktıklarını dile getiren Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ise "Üzüldüğümüz ve sinirlendiğimiz zamanlar oldu. Eğer bu süreçte sizleri üzecek bir şey yaptıysak özür dileriz" dedi. Kapaklıspor’un 2014-2015 futbol sezonunun en centilmen takımı seçildiğine dikkat çeken Yavaş, "Koca sezonda yalnızca bir kırmızı kart gördük" açıklamasında bulundu.

A TAKIMA OYUNCULAR KAZANDIRDIK

Kapaklıspor olarak gelecekten çok ümitli olduklarını ifade eden Adem Yavaş, "Altyapımızı oldukça güçlendirdik. A Takıma oyuncular kazandırdık. Sporun yanında çocuklarımıza kültürel anlamda da bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Bunun için 96 çocuğumuzu Edirne Külliyesi gezisine göndermeyi düşünüyoruz" dedi. Ziyarette Kapaklıspor yönetiminden İlçe Emniyet Müdürü Barın’a teşekkür plaketi verildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.