Kapaklı'ya bir okul daha

Tekirdağ Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Kapaklı'da bulunan Atatürk Mahallesi'ne 15 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırılacak. 15 derslikli olarak ihaleye çıkacak olan ilköğretim okuluna 6 derslik daha ilave edilebilmesi için Kapaklı Belediyesi kaynak arayışına başladı.

Kapaklı'ya bir okul daha
09 Temmuz 2007 Pazartesi 07:57

İHALEYE ÇIKTI

Kapaklı'da bulunan Atatürk Mahallesi'nde Kapaklı Belediyesi tarafından Milli Eğitim'e tahsis edilen 1525 ada 1 nolu parselde bulunan 7987 metrekarelik arsaya ilköğretim okulu yapılacağını ve okul ihalesinin 30 Temmuz günü İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "15 dersliğin ihalesi 30 Temmuz'da Tekirdağ'da yapılacak ve ihalenin ardından 5 gün içerisinde yer teslimi yapılarak, okul inşaatına ilk kazma vurulacak.

7 AYDA TAMAMLANACAK

İhale yapıldıktan sonra 210 gün içerisinde okul inşaatının ihalesini alan firma, okul inşaatını tamamlayarak, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edecek. İnşallah bir aksilik çıkmazsa Atatürk Mahallesi'ne yapılacak ilköğretim okulu 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda hizmete girecek" dedi.

6 DERSLİK İLAVE YAPILACAK

Tekirdağ Valiliği tarafından ihalesi yapılacak olan 15 derslikli ilköğretim okuluna 6 derslik ilave yapmak için çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bilindiği gibi beldemiz Trakya'nın, hatta Türkiye'nin en büyük beldesi ve sürekli göç alıyor. Bu nedenle yapılacak olan ilköğretim okulunun 21 dersliğe çıkarılması için çalışmalara ve kaynak arayışına başladık.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

İnşallah Valiliğimiz tarafından yaptırılacak olan 15 dersliğe 6 derslik te Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı'da bulunan esnaf ve işadamları ilave edecek ve derslik sayısı 21'e çıkacak. Bu konuda gerekli çalışmalara başladık ve bayağı mesafe aldık" dedi.

SON 4 YILDA 3. OKUL

İlave 6 dersliğin yapımına katkıda bulunmak ve bağış yapmak isteyen vatandaşların, işadamlarının ve esnafların Kapaklı Belediyesi'ne müracaat etmelerini, başvurmalarını isteyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Yıldızkent Konutları'na yapılan 24 derslikli ilköğretim okulu ve Bahçelievler Mahallesi'ne yapılan 40 derslikli ilköğretim okulunun ardından inşallah Atatürk Mahallesi'ne de 21 derslikli bir ilköğretim okulu bizim dönemimizde ve bizim girişimlerimiz ile yapılacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.