Kapaklı’ya görsel zenginlikler katılıyor ​

Kapaklı Belediyesi tarafından Şehit Erdinç Duran ve Şehit Zafer Çan Parklarındaki saat kulelerinin yapımı tamamlandı

Kapaklı’ya görsel zenginlikler katılıyor ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:36

SAAT KULELERİ TAMAMLANDI
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde bulunan parklara saat kulelerinin yapımı tamamlandı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Şehrimize ayrı bir estetik görünüm katan saat kulelerimizin montajına ilçemiz genelinde devam ediyoruz. Şehit Erdinç Duran ve Şehit Zafer Çan parkımıza saat kulemizin yapımını tamamladık. Parkımızı kent mobilyaları ile donatarak vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği sosyal alanları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz.” bilgisini verdi.

KENTLERİN GELİŞMESİ SADECE SÖZLE OLMAZ
Yapılan hizmetlerin yanı sıra parklara görsel zenginlikler kazandırarak Kapaklı’nın prestijini daha da arttırdıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Parklarımıza tarihimizde önemli bir yer etmiş kişilerin, muhtarlarımızın ve şehitlerimizin isimlerini veriyoruz ve büstlerini yapıyoruz. Eski başbakan ve cumhurbaşkanlarımız olan Bülent Ecevit, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş’in büstlerini yaptık. Yine geçmiş dönem muhtarlarımızın da büstlerini yaptık. Ayrıca ülkemiz adına büyük başarılar elde etmiş Naim Süleymanoğlu’nun da heykelini, İsmetpaşa Mahallemizdeki Naim Süleymanoğlu Parkı’nda yaptık. Kentin gelişmesi sadece sözle olamaz. Parkları, meydanları düzenledikten sonra onlara anlam katacak büst ve anıtlar da koymalıyız. Ayrıca şimdi de parklarımızda vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği sosyal alanları ilçemize kazandırmayı sürdüreceğiz. Çağdaş kentlerdeki anlayışla aynı çalışmamızı kentimiz genelinde sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.