Kapalı otopark hizmete açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden devralındıktan sonra bakım-onarım çalışmaları yapılan Kapalı Otopark, Çerkezköy Belediyesi’nin iştirak şirketi Çerkezköy Tarımsal Kimyasal Satış Pazarlama A.Ş. tarafından yeniden hizmete açıldı.

Kapalı otopark hizmete açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Temmuz 2021 Pazartesi 11:28

Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden devraldığı Kapalı Otopark’ta hızlı bir şekilde bakım-onarım ve yenileme çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay, “Kapalı Otopark’ımızda bulunan mevcut yağmur suyu ızgaraları yenilendi. Ayrıca ilave yağmur suyu ızgaraları da yapıldı. Mevcut zeminin, bakım ve onarımı yapılarak daha kullanışlı hale getirildi. Ani su baskınlarını önlemek amacıyla da ilave su yalıtımı ve drenaj çalışmaları gerçekleştirildi” diye konuştu.
80 ARAÇ KAPASİTELİ
Giriş  rampasının korkuluk kısmına istinat duvarı yapılan otopark 80 araç kapasiteli olacak ve işletmesini  Çerkezköy Belediyesi’nin iştirak şirketi Çerkezköy Tarımsal Kimyasal Satış Pazarlama A.Ş. yapacak.
18 GÜVENLİK KAMERASI İLE TAKİP EDİLİYOR
   Vatandaşları araçlarını, Çerkezköy Belediyesi Kapalı Otoparkı’na gönül rahatlığı ile park edebileceklerini kaydeden Akay, “4 personelimizin çalıştığı otoparkımız, 18 kamera ile 7 gün 24 saat takip edilebiliyor” dedi.
PARK ÜCRETLERİ
   Aylık aboneliğin de geçerli olduğu otoparkta park ücretlerinin de belirlendiğini ifade eden Akay, “Araçlarını kapalı otoparkımıza bırakan sürücüler, 0-1 saat arası için 5 Lira, 1-2 saat arası için 7 Lira, 2-4 saat arası için 8 Lira, 4-6 saat arası için 9 Lira, 6-8 saat arası için 10 Lira, 8-12 saat arası için 14 Lira ve 12-24 saat arası için de 18 Lira ödeyecekler. Kapalı Otopark’ımızın aylık abonelik ücreti ise 250 Lira’dır” dedi.
Akay, “Cumhuriyet Meydanı altına yapılacak olan Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı için en kısa zamanda çalışmalara başlanacak. Tam Otomatik Yeraltı Otoparkı, Atatürk Caddesi, Güveniş Caddesi ve Barbaros Caddesi’nden besleneceğinden dolayı, mevcut Kapalı Otoparkımızın giriş yönü Öztrak Caddesi’nden beslenecek şekilde düzenlenmiştir. Öztrak Caddesi Yarımoğlu Sokak’tan Kapalı Otoparkımıza giriş yapan sürücülerimiz, Rüya Sokak’tan çıkış yaparak Atatürk Caddesi’ne bağlanabilecekler” diye konuştu.
TAM DONANIMLI BİR ŞEKİLDE HİZMET VERECEK
   Otoparkın tamamen temizlenerek dezenfekte edildiği ve düzenli olarak dezenfekte işlemlerinin devam ettiğini söyleyen Akay, “Otoparkımızdaki araçların giriş-çıkışlarını plaka takip sistemi ile kontrol edebiliyoruz. Tamamen yenilenmiş şekilde hizmet veren otoparkımız tüm Çerkezköy halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.