Kapalı Otopark için yeni elektrik hat uygulaması yapılıyor

Meydana gelen yağışların ardından hemen hemen her seferinde Kapalı Otopark girişini su basarken, yeni yapılan elektrik hattı ile bundan sonra dalgıç pompasının biran önce devreye girerek olası su baskınlarının önüne geçileceği ifade edildi.

Kapalı Otopark için yeni elektrik hat uygulaması yapılıyor
07 Ağustos 2014 Perşembe 07:15

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA GENE SULAR ALTINDA KALMIŞTI
Kısa bir süre önce Kapalı Yeraltı Otoparkı yanında bulunan trafoda meydana gelen arızanın ardından yağan yağışlarda otopark girişi su altında kalıyor ve vatandaşlar adeta çileden çıkıyordu. Trafoda meydana gelen arızadan dolayı otopark girişinde bulunan dalgıç pompalar da sıkıntı yaşanmış ve geçtiğimiz günlerde meydana gelen yağışların ardından otopark girişi bir kez daha sular altında kalmıştı.
ÖZEL HAT ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Yaşanan sıkıntıların önüne geçmek isteyen Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Kapalı Yeraltı Otoparkı’na giden elektrik hatlarında çalışma başlattı. Elektrik hatlarının yeraltında olmasından dolayı meydana gelen elektrik arızlarında her seferinde kazı yapmak istemeyen Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri özel bir hat çalışması yapma kararı aldı.
ARIZLARA ZAMANINDA MÜDAHALE EDEBİLECEĞİZ
Yapılan çalışma kapsamında mevcut hattın dışında bağımsız hat çalışması yapıldığını belirten yetkililer, “Yapılacak olan yeni çalışma ile olası arızalarda kazı çalışması yapmadan meydana gelen sorunlara anında müdahale edeceğiz. Önceden hat yeraltından geçtiği için istediğimiz an müdahale edemiyorduk ama artık yeni yapılan çalışma sayesinde meydana gelebilecek arızlara zamanında müdahalede bulunabileceğiz” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer - 10 yıl önce
yağmur yağarken elektirikler kesilirse ne olcak ? araclar su altında kalacak önlem alındımı hayır