Kapalı otoparkta istismar var

Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan yeraltı Kapalı Otoparkı ücretsiz olarak kullandırılırken, bazı vatandaşlar araçlarını uzun süreli park ederek diğer vatandaşların hakkını adeta gasp ediyor. Otopark’ta yer bulamayan çoğu araç sürücüsü de kimi zaman yaya kaldırımlarını işgal ederek kaldırım taşlarına zarar veriyor. Elde edilen bilgilere göre Yeraltı Otoparkı’nın kısa bir süre içinde ücretli olarak hizmet verebileceği öğrenildi.

 Kapalı otoparkta istismar var
14 Ağustos 2014 Perşembe 07:10

ARAÇLARINI BRANDAYLA KAPATARAK YER İŞGALİ YAPIYORLAR
Yeraltı Kapalı Otoparkının ücretsiz olmasından dolayı kimi araç sahipleri araçlarını otoparka park etmenin yanı sıra, araçlarının üzerini de brandayla kapatarak kendi özel park alanlarıymış gibi kullanmaları vatandaşları çileden çıkarıyor. Bazı araç sürücüleri yeraltı otoparkında yaşanan yoğunluktan dolayı yer bulmakta zorluk çekerken, kimi araç sürücüleri de araçlarını brandayla kapatarak park alanını günlerce işgal ediyor.
KALDIRIMLARI DA İŞGAL ETMEYE BAŞLADILAR
Bazı araç sürücülerinin park alanını işgal etmesinin yanı sıra engelli park yerleri de brandayla kapatılmış araçlar ile işgal ediliyor. Yaşanan sıkıntıdan dolayı araç park yeri bulamayan vatandaşlar çoğu zaman kuralları hiçe sayıp araçlarını yaya kaldırımlarına park ederken, hem yaya geçidini engelliyor hem de kaldırım taşlarına zarar vermiş oluyor.
YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLİYORLAR
Çoğu vatandaş ortaya çıkan park sorununa biran önce çözüm bulunmasını isteyerek, “Yeraltı kapalı otoparkının ücretsiz olmasından dolayı çoğu vatandaş günlerce araçlarını park ederek adeta yer işgali yapıyorlar. Normalde işi olan bir insan birkaç saatliğine hatta birkaç gün de olsa aracını bırakması normal gelebilir. Ama bazı vatandaşlar işi öyle bir abartmışlar ki araçlarını park etmenin yanı sıra bir de araçlarını brandayla kapatarak günlerce yer işgali yapıyorlar. Otoparkta yer bulamayan kimi araç sürücüleri de artık araçlarını kaldırımların üzerinde park etmeye başladılar. Yaşanan bu olumsuz görüntülere belediye yetkililerinin biran önce çözüm bulmasını istiyoruz” serzenişinde bulundular.
OTAPARK ÜCRETLİ OLABİLİR
Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan yeraltı kapalı otoparkının ücretsiz olması büyük ilgi görürken, elde edilen bilgilere göre otoparkının kısa bir süre içinde ücretli olarak hizmet verebileceği ve bu yönde çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.