‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü yenilendi

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şekerbank arasında ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında protokol imzalandı. Protokol töreninde konuşan Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın, “Esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz, her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın” dedi

‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü yenilendi
26 Ocak 2015 Pazartesi 08:45

 SÖZLEŞME YENİLENDİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şekerbank arasında ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında protokol imzalandı. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasında bir araya Gelen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın protokol imzaladı. Yenilenen protokol sözleşmesi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın imzalandı. Anadolu Bankacılığı’nı misyon edinmiş, esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip Şekerbank’ın, ülkemiz için ilk ve tek olan, esnafa özel “Kapımız Esnafa Açık” platformu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle gerçekleştiriliyor.


HER AYIN 15’İNİ ESNAF GÜNÜ İLAN ETTİK

“Kapımız Esnafa Açık” protokolünün imza töreninde konuşma yapan Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın, ‘Kapımız Esnafa Açık projesiyle Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın, kapıları hep açık kalsın. Her ayın 15’ini esnaf günü olarak ilan ettik. 450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak, esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz. Her ayın 15’inde bu çağrımızı yineliyoruz. Her ayın 15’ini ‘Esnaf Günü’ ilan ediyoruz. Bütün enerjimizle, saha ekiplerimizle bu misyonu yerine getirerek, esnafımızı ve ülkemiz ekonomisini destekleyeceğiz” dedi.

BÖLGEMİZDE EN İYİ ŞEKİLDE UYGULAMAYA HAZIRIZ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ali Bozdağ ise, “Kapımız Esnafa Açık projesini tüm üyelerimizle birlikte destekliyoruz. Esnaf kesimi ekonominin can damarıdır. Esnaf ve sanatkârlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılayarak, dükkânlarının kapısının açık kalmasını hedefliyoruz “Kapımız Esnafa Açık” projesini, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odasıolarak destekliyor ve ekonominin üreten bu büyük kesimini kucaklayarak Türkiye genelinde hayata geçiren Şekerbank’ı kutluyorum. Odamızın tüm üyeleri ile birlikte bu değerli projeyi bölgemizde en iyi şekilde uygulamaya hazırız” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halit selvi - 9 yıl önce
bu sözleşme gerçekten kepenk kapatçak durumdakiler içinmi inanmıyorum çünkü şubeye gidince sistem otomatik ret veriyo risklisiniz ödemeleri geciktiriyorsunuz esas bu durumdakine verde görelim çünkü onlardan biride benim yoksa iyiolanamı