Kaptan, Site Spor’u unutmadı

Kapaklı Site Spor’un eski futbolcularından olan ve uzun yıllar Kapaklı temsilcisinin kaptanlığını yapan Volkan Demir, kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret ederek futbolculara yeni sezonda başarılar diledi

Kaptan, Site Spor’u unutmadı
03 Ekim 2016 Pazartesi 10:41

İDMANDA FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Uzun yıllar Kapaklı Site Spor kaptanlığı yapan ve geçtiğimiz sezon futbol kariyerini sonlandıran Kapaklı Site Spor’un efsane futbolcularından Volkan Demir, Kapaklı temsilcisinin geçtiğimiz gün gerçekleşen antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. İdmanın ardından futbolculara bir tepsi baklava ikram eden eski kaptan, yeni sezonda futbolculara başarılar diledi.

KAZASIZ BELASIZ BAŞARILI BİR SEZON DİLERİM

İdmanın ardından eski takımıyla hatıra fotoğrafı da çekilen Volkan Demir, “Kapaklı Site Spor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu’na, Hocamız Vedat Çolak’a, Takım Kaptanı Serkan Akyüz’e ve diğer tüm Site Spor topçularına sıcak karşılamaları için çok teşekkür eder, kazasız belasız başarılı bir sezon dilerim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kapaklıdan Mahir - 8 yıl önce
Büyük kaptan senin emeklerin, Kapaklı Sitespor da büyük.