Kar ve buzlanmaya karşı hazırlık yapıldı

Çerkezköy Belediyesi’nin, etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı gerekli önlemleri aldığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “25 kişilik ekiple 24 saat esasına göre çalışmalar yürütülecek. Bununla ilgili gerekli planlamalar yapıldı. İnşallah bu kışı hiçbir olumsuzluk yaşamadan atlatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kar ve buzlanmaya karşı hazırlık yapıldı
24 Ocak 2018 Çarşamba 17:03

DEPODA 300 TON TUZ VE 15 TON DA SOLÜSYON VAR
Şu an itibariyle Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi’ne ait depolarda 300 ton tuz ve 15 ton solüsyon bulunduğunu sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ayrıca 2 tuzlama aracı, 1 solüsyon aracı, 2 kar küreme aracı, 3 kepçe ve 3 adet de greyderden oluşan araç parkurumuz da çalışmalarda kullanılacaktır” ifadelerini kullandı.
ZABITA SÜREKLİ DEVRİYE GEZECEK
Özellikle rampalar ve Atatürk Viyadüğü’nde meydana gelebilecek buzlanma olaylarına karşı ekiplerin periyodik aralıklarla gerekli kontrolleri yapacağını belirten Başkan Akay, “Buzlanma olaylarında tehlike arz eden bölgeler sürekli devriye gezen zabıta ekiplerimizce düzenli periyotlarla kontrol edilecek. Herhangi bir olumsuzlukta hemen Teknik Hizmetler ekiplerine bilgi verilecek. Ekiplerimiz de en kısa sürede duruma müdahale edecek” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.