Karaağaç'a Yeni Bir Yaşam Alanı

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’ne yeni spor ve yaşam alanı kazandırılıyor.

Karaağaç'a Yeni Bir Yaşam Alanı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2021 Perşembe 11:17


Karaağaç Deresi kenarında 10 bin 840 metrekare alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun yapımı sürüyor. Oturma alanları,  peyzaj ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla alan vatandaşların spor yapıp, keyifle vakit geçirebileceği sosyal alan olacak.
KOŞU, BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI OLACAK
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kapaklımızı park ve yeşil alanlarla donatmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Kazım Karabekir Mahallesi’nde Karaağaç Deresi kenarında bulunan 10 bin 840 metrekare alanda yeni spor ve yaşam alanı yapım çalışmaları sürüyor. Alanda 567 metre uzunluğunda koşu ve bisiklet yolu, 250 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yürüyüş ve gezinti yolu yapılıyor. Oturma alanları,  peyzaj ve çevre düzenlemesi ile aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla alan mahalle sakinlerinin nefes alacağı güzel bir görünüme kavuşacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.