Karaağaç AKP Zaferi kutladı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Ülke genelinde adeta oy patlaması yapan AK Parti'nin seçim coşkusu geçtiğimiz gün Karaağaç'ta da sürdü.

	Karaağaç AKP Zaferi kutladı
27 Temmuz 2007 Cuma 08:21

Tekirdağ'daki yerleşim merkezleri içerisinde % 58.9 ile AKP'ye en fazla oy çıkaran Belde olan Karaağaç'ta da AKP Belde teşkilatı zafer kutlaması düzenledi.

ÇOK ÇALIŞTIK, YORGUNLUĞUMUZU ATIYORUZ

Karaağaç AKP Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen seçim zaferi ve yorgunluk atma gecesine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Gökhan İnce, AKP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, Belediye Meclis üyeleri, Karaağaç AKP Belde yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim süreci boyunca çok çalıştıklarını belirten AKP Karaağaç Belde Başkanı Rahmi Lüle düzenledikleri bu eğlence ile yorgunluk attıklarını belirterek "Karaağaç AKP Belde teşkilatı olarak gerek Kadın Kollarımız, gerek Gençlik Kollarımız gerekse de sandık görevlilerimiz olarak çok çalıştık. Bunun sonucunda da Tekirdağ'daki tüm İlçe, Belde, Köy ve yerleşim merkezleri arasında AK Parti'ye en fazla oy çıkartan yer % 58.9 ile biz olduk. Bu yüzden bunun gururunu yaşıyoruz. Bu sonucu alabilmek için çok çalıştık. Şimdi de hem dinlenmek, hem stres atmak hemde Kadın Kollarımızdan teşkilat yönecilerimize, Gençlik Kollarımızdan sandık görevlilerimize teşekkür amacı ile eğleniyoruz. Ancak belirtmek istiyorum ki biz bu geceyi sadece AK Parti'ye oy verenler için değil partili partisiz, diğer partili arkadaşlarımız ile birlikte tüm Karaağaç halkı için düzenledik" dedi.

Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen geceye katılanlar canlı müzik eşliğinde eğlenirlerken bol bol da halay çektiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.