Karaağaç Belediyesi’nden erzak yardımı

Karaağaç Belediyesi bölgedeki sanayicilerin de desteğiyle 600’e yakın erzak paketi dağıtıyor

Karaağaç Belediyesi’nden erzak yardımı
15 Ağustos 2012 Çarşamba 23:11

Karaağaç Belediyesi ve bölgedeki sanayicilerin iş birliği kapsamında, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunuluyor.
600’E YAKIN ERZAK PAKETİ DAĞITILIYOR
Konuyla ilgili bilgi veren Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, bu kapsamda muhtarlarla birlikte dağıtım listesini oluşturduklarını dile getirirken, yaklaşık 100 aileye, Belediye tarafından erzak paketleri dağıtılacağını dile getirdi.
Bu alandaki çalışmaların devam ettiğini kaydeden Yücel, sanayicilerin de erzak dağıtımı konusunda kendilerine destek olduğunu belirterek, “Kale Kilit, Poly Polyester, Defacto, Cons, Simfer ile Elkon AŞ de toplam 500 paket erzak katkısında bulundu. Yapılan tespitlerin ardından da ihtiyaç sahibi ailelere erzakları ulaştıracağız. Sanayi kuruluşlarının yaptığı erzak yardımının dışında biz de belediye olarak 100’e yakın erzak paketi dağıtmış olacağız. Toplamda 600’e yakın erzak paketi dağıtacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şemsettin ÖZTÜRK - 12 yıl önce
karaağaç halkının büyük bir bölümü uzun zamandan beri poşet olayına büyük ilgi duymuş, çok önemli hizmetler yerine poşeti tercih etmiştir. sayın başkan poşet dağıtmakla isabetli bir hizmet yapmış olursunuz.