Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nde Yıldız dönemi

Olağan Kongreye giden Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nün başkanlığına Cihangir Yıldız seçildi. 44 üyeden 32’sinin oyunu alarak başkanlığa seçilen Yıldız, “Yeni sezonda futbol takımımız ligde mücadele edecektir” dedi.

Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nde Yıldız dönemi
22 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nün olağan kongresi sonucu başkanlığa Cihangir Yıldız seçildi. İki adayın başkanlık için yarıştığı kongrede 44 üyenin 32’sinin oyunu alan Cihangir Yıldız çoğunluğun desteğini alarak başkanlığa seçildi.
KULÜBÜMÜZE YAKIŞAN BİR KONGRE YAPTIK
Yaşanan kongre süreci hakkında bilgi veren Karaağaç Gençlikspor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, “Kulübümüzün olağan kongre sürecini geçtiğimiz günlerde tamamladık. Kulüp binamızda yapılan Kongrede iki aday başkanlık için yarıştı. Bu yarış sonrasında 44 delegenin 32’sinin oyunu alarak başkanlığa ben seçildim. Kulübümüze yakışan bir kongre süreci yaşadık. Bu sürece olumlu anlamda destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İLK HEDEF TAKIMI SAHAYA ÇIKARMAK
Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nün çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Yıldız, “Bizden önceki yönetim kulübümüzle ilgilenmediği için futbol takımımız 2. Amatör Lig’de mücadele edememişti. Yeni yönetim olarak Karaağaç Gençlikspor Kulübü maddi gücünü yeniden sağlayacağız ve kulübümüze gerekli ilgiyi göstereceğiz. İlk hedefimiz futbol takımımızın kesin olarak 2. Amatör Lig’de mücadele etmesini sağlamak olacaktır. Şuanda kulübümüzün lisanlı futbolcuları var ama bunlar yeterli değil. Anons ve çeşitli tanıtımlarla kulübün yetenekli oyunlar aradığını halkımıza duyuracağız. Yapılacak seçmeler ile de kulübümüze geleceği olan yetenekli futbolcular kazandıracağız.     Genç ve yetenekli bir takım oluşturarak Karaağacı 2. Amatör Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.
DESTEK BEKLİYORUZ
Karaağaç Belediyesi’nin ve halkının da desteğini beklediklerini belirten Yıldız, Futbol sahamızın yapılması için Belediye Başkanlığına dilekçe verdik. Belediye Meclisi’nden sahanın yapılması yönünde karar çıktı. Belediyemizin kulübümüze daha büyük destekler sağlaması için önümüzdeki günlerde Belediye Başkanımız Özkan Yücel’i ziyaret edeceğiz. Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nün başarılarıyla övünür bir kulüp haline getirmek için herkesin desteğini bekliyorum” dedi.
YENİ YÖNETİM KİMLERDEN OLUŞTU
Karaağaç Gençlikspor Kulübü’nün olağan kongresi sonucu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Kulüp Başkanı Cihangir Yıldız, Başkan Yardımcısı Serkan Samancı, Sayman Caner Deniz, Kulüp Sekreteri Güler Yıldız, Katip Üye Refik Bingöl.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.