Karaağaç güzelleşiyor

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin ardından Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç’ta Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dönel kavşak ve bordür çalışmaları yapılıyor

Karaağaç güzelleşiyor
01 Nisan 2015 Çarşamba 19:23

 EKİPLER ÇALIŞIYOR

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Cadde’sinde dönel kavşak yapımı ve Plevne Caddesi’nde bordür yapım çalışmaları devam ediyor.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç’ta özellikle yol çalışmalarının devam edeceğinin altını çizerek; “Karaağaç’ın Kapaklı’ya bağlanmasının ardından ekiplerimiz öncelikle yeni mahallemizin eksiklerini tespit etmek için çalışmalar yaptılar. Bu bağlamda bizzat Karaağaç’ta yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda da çalışmalarımıza yön verdik” şeklinde konuştu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.