Karaağaç Meclisi kısa sürdü

Karaağaç Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı Meclis toplantısı Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. 4 gündem maddesinden oluşan Meclis toplantısı oldukca kısa sürdü.

Karaağaç Meclisi kısa sürdü

Karaağaç Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı Meclis toplantısını Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi. Meclis gündeminde açılış, yoklama ve saygı duruşu, Domuzdere mevki 1/1000 ölçekli imar planının görüşülmesi, 450 ada 30 parsel ve 237 ada 19 parsel, 573 ada 31 parselde bulunan Belediye hisselerinin satışının görüşülmesi ve kapanış maddeleri yer aldı. Toplantı başlamadan ayrıca gündeme, gündem dışından kat arttırımı ile ilgili birde dilekçe alındı.

BELEDİYE HİSSELERİNİN SATIŞINA KARAR VERİLDİ

Açılış, yoklama ve saygı duruşunun yapılmasının ardından gündemin ikinci maddesini oluşturan Domuzdere Mevki 1/1000 ölçekli imar planının görüşülmesine geçildi. Bu madde İmar Komisyonu'na havale edildi. Gündemin 3. maddesini oluşturan 450 ada 30 parsel ve 237 ada 19 parsel, 573 ada 31 parselde bulunan belediye hisselerinin satışının görüşülmesi yapılan müzakereler neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışından gündeme alınan kat arttırımı ile ilgili dilekçe de İmar Komisyonu'na havale edilirken, Karaağaç Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı Meclis toplantısı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.