Karaağaç'ta doğalgaz heyecanı

Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek, Karaağaç'ta doğalgaz çalışması biten yerlerin bu sene içirisinde doğalgaz kullanmaya başlayacağını söyledi.

Karaağaç'ta doğalgaz heyecanı
20 Temmuz 2007 Cuma 08:33

5.5 KİLOMETRESİ TAMAMLANDI

Karaağaç'ta bu yıl içinde 10 kilometrelik doğalgaz çalışması yapılacağını ve bunun 5.5 kilometresinin bittiğini belirten Belediye Başkanı İsmet Şimşek, Karaağaç'ta çalışmaların tamamlandığı bölgelerde bu sene içinde doğalgaz kullanılmaya başlanacağını belirtti.

10 kilometrelik bölgelerin tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki yılda çalışma yapılmayan bölgelerde çalışmaların yapılacağını belirten Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek, Belediye olarak da doğalgaz çalışmalarının geçtiği bölgelerin tekrar kapatıldığını, asfalt olan yerlere asfalt serdiklerini, parke taşı olan bölgelere de parke taşı döşediklerini söyledi.

SU ŞEBEKELERİ YENİLENİYOR

Yapılan su depolarıyla birlikte Karaağaç Beldesi'nin uzun seneler su sıkıntısı çekmeyeceğini belirten Karaağaç Belediye Başkanı ismet Şimşek, "Karaağaç'a bir süre önce yeni bir su deposu yapmıştık ve su sorununu çözerek, Karaağaç'ın uzun seneler su sıkıntısı çekmeyeceğini sağlamıştık. Şimdi ise bazı bölgelerde bulunan su şebekeleri yenileniyor.

Şuanda Barış Caddesi'nin, Birlik Caddesi'nin, Vatan Caddesi'nin, Ulus Caddesi'nin, Özman Sokak'ın, Kırlangıç Sokak'ın, Taş Sokak'ın, Trafo Sokak'ın, Tahtalı Sokak'ın, Kamelya Sokak'ın, Serbest Sokak'ın, Yonca Sokak'ın, Okul Sokak'ın, Ferhat Sokak'ın, Kerem Sokak'ın, Leyla Sokak'ın ve Mecnun Sokak'ın, su şebekeleri yenileniyor. İnşallah bunu da kısa süre içerisinde bitireceğiz" dedi.

PARK YAPILIYOR

Karaağaç'a basketbol sahasının yapıldığı bölgeye bir de park çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı İsmet Şimşek, "Kısa bir süre önce Belediye Binası'nın bulunduğu yere basketbol sahası ve 320 kişilik tribün yapmıştık. Şimdi o bölgeye bir de park yapımına başlandı. Parkın içerisinde çocukların oynayarak vakit geçirebileceği oyun grupları, vatandaşlarımızın akşam serinliğinde oturabileceği banklar yapılacak. Ayrıca çay ocağıda olacak. Parkı en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.