Karaağaç'ta kermes açıldı

Karaağaç Eğitim Hizmetleri Yardım Derneği tarafından Karaağaç'ta açılan kermesten elde edilen gelirin Karaağaç'ta yaptırılacak Öğrenci Yurdu inşaatında kullanılacağı öğrenilirken, kermesin 5 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi.

Karaağaç'ta kermes açıldı
31 Mayıs 2011 Salı 00:00

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
Karaağaç Belediyesi Tören Alanı'nda Karaağaç Eğitim Hizmetleri Yardım Derneği tarafından açılan kermesin açılışına Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Karaağaç Belediyesi eski Başkanı İsmet Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
GELİR İLE YURT YAPILACAK
Açılan kermesin 5 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağını belirten Karaağaç Eğitim Hizmetleri Yardım Derneği Başkanı Ömer Saydam, "Kermesten elde edilecek olan gelir ile Karaağaç'ta yurt inşaatına başlayacağız" dedi.
TEMELİ ATILACAK
Öğrenci Yurdu'nu Mimar Sinan Mahallesi'nde yapacaklarını ve yurdun 4 katlı olacağını belirten Karaağaç Eğitim Hizmetleri Yardım Derneği Başkanı Ömer Saydam, "İnşallah bu yıl içinde temelini atmayı planlıyoruz" dedi.
BAŞKAN TEBRİK ETTİ
Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ise Çerkezköy ve beldelerinde faaliyet gösteren Çelebi Vakfı'nın gerek açtığı yurtlari le, gerekse açtığı Kuran Kursları ile önemli bir görev ifa ettiğini belirterek, "Kendilerini kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Karaağaç'ta da yurt inşaatını yaparlar ve hizmete açarlar" dedi.
MEHTERAN BÜYÜLEDİ
Konuşmaların ardından kermesin açılışı yapıldı. Kermesin açılışına vatandaşların ilgisi yoğun olurken, açılışa katılan Tekirdağ Belediyesi Mehteran Takımı da verdiği konser ile Karaağaç halkına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.