Karaağaç'ta şölen 14 Eylül'de

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karağaaç Belediyesi tarafından düzenlenen 'Toplu Sünnet Şöleni' kapsamında yaklaşık 150 çocuğun sünnet ettirileceğini belirterek, "150 yavrumuz Belediyemiz tarafından sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımlarını atacaklar" açıklamasında bulundu

Karaağaç'ta şölen 14 Eylül'de
30 Ağustos 2012 Perşembe 08:26

Karağaç Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek olan 150 çocuğun sünnetlerinin Optimed Hastanesi tarafından yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "Yavrularımızın sünnetleri Optimed Hastanesi'nde işinin ehli kişiler tarafından, hijyen ortamında yapılacak" dedi.
Sünnetlerin başladığını belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Optimed Hastanesi'nde konunun ehli kişiler tarafından hergün 5 çocuğun sünnetinin yapıldığını belirterek, "Sünnetlerin tamamlanmasının ardından çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini alarak giydireceğiz. Ardından 14 Eylül Cuma günü Cuma Namazı öncesi çocuklarımız için Mevlid-i Şerif okuttuktan sonra aynı günün akşamı sünnet şölenimizi tertip edeceğiz" dedi.
14 Eylül Cuma akşamı düzenleyecekleri sünnet şöleninde yöresel sanatcıların sahne alacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "Milletvekillerimizin, civar belediye başkanlarımızın, sivil toplum örgütü temsilcilerinin, siyasi parti temsilcilerinin ve Karaağaç halkının katılımı ile güzel bir şölen yapmayı ve çocuklarımıza bu mutlu ve özel günlerinde unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyoruz" dedi.
Karaağaç Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek çocukların ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "Belediyeciliğin sadece yol, su, altyapı vs. yapmak olmadığını çok iyi biliyoruz. Toplumun sosyol ekonomik ihtiyaçları doğrultusunda beklentilerine cevap vermeye de gayret ediyoruz. Düzenlediğimiz bu sünnet şöleni bu ihtiyaçlardan bir tanesi" ifadesini kullandı.
Karaağaç'ta en son sünnet şöleninin Belediye eski Başkanı İsmet Şimşek tarafından yapıldığını ve aradan geçen 4-5 yılda sünnet çağına giren çocuk sayısının arttığını belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "Allah'ın izni ile şimdi bu çocuklarımızın ilk mürvetlerini Belediye olarak biz yaparak, erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olacağız. Yavrularımızın bu mutlu günü hep hatırlamaları içinde çok güzel bir eğlence programı hazırladık. İnşallah hep birlikte, el ele vererek şölenimizi yapacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.