Karadeniz belgelerle konuştu

2014 Yerel Seçimleri Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı aynı zamanda 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Twitter’da ‘Recep45617117’ kullanıcı adı ve ‘DEŞİFRE TRAKYA’ ismiyle paylaşımlarda bulunan bir profilin kendisi hakkında bulunduğu iddiaları yalanladı. Kendisi hakkında algı operasyonu ve PR çalışması yapıldığını dile getiren Karadeniz, şirketinin faaliyet belgesini, tapu kayıtlarını, banka hesaplarını ve pasaportunu basın mensuplarına göstererek, üzerlerinde herhangi bir tedbir bulunmadığını ifade etti

Karadeniz belgelerle konuştu
28 Eylül 2016 Çarşamba 16:40

BU ALÇAK SALDIRILARI ELBETTE KARŞILIKSIZ BIRAKMAYACAĞIZ

2014 Yerel Seçimleri Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı aynı zamanda 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülke olarak çok zor bir süreçten geçmekteyiz. Bu süreçten geçerken kamuoyunda ve bazı sosyal medya hesaplarında benim hakkımda bir algı operasyonu ve PR çalışması yapılmaktadır. Bu süreçte bulanık suda balık avlamaya çalışanların kötü niyetlerinin farkındayız. Bu çalışmaların siyasi ve ticari rekabetten kaynaklandığını tahmin ediyorum. Çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan bu alçak saldırıları elbette karşılıksız bırakmayacağız.

AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYUYORUM

Son zamanlarda hakkımda oluşturulan olumsuz algı ve ismini vermeyeceğim bir Twitter kullanıcısının hakkımda oluşturmuş olduğu asılsız ve mesnetsiz iddialardan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Söz konusu Twitter kullanıcısı benim FETÖ mensubu olduğumu ve bu çerçevede mallarıma el konduğunu kesin ifadelerle beyan etmektedir. Ben kendisi hakkında Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundum.

DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

15 Temmuz’da FETÖ tarafından yapılan, 241 vatansever kardeşimizin şehit edildiği melun darbe teşebbüsünü şiddetle ve nefretle kınıyorum.

TARAFIM BELLİDİR

Eğer bu melun darbe gerçekleşmiş olsaydı, ben bugün burada olmayacaktım. Ya infaz edilmiştim ya da hapishanedeydim. 15 Temmuz akşamı darbe kalkışmasını duyduğum ilk andan itibaren beklemeden harekete geçen, gidişata göre pozisyon belirlemeyen, Kapaklı’da ilk toplu mesajı atıp insanları Kapaklı meydanına çağıran, Kapaklı meydanında ilk konuşmayı yapan, 15 Temmuz akşamından son nöbet gününün sabahına kadar kesintisiz bütün demokrasi nöbetlerine katılan ve sabah en son evine giden biri olarak Allah’a yemin ediyorum ki, hayatımın hiçbir anında ikiyüzlü davranmadım. Hiç takiye yapmadım. Bu terör örgütünün ilk darbe kalkışması olan 17 – 25 Aralık’tan beri tavrım gayet açık ve net olarak ortadadır. Tarafım bellidir. Ben devletimin yanındayım. Milletimin tarafındayım. Seçilmiş meşru hükümetin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım.

SİYASİ GEÇMİŞİNİ ANLATTI

17 – 25 Aralık 2013 tarihinden hemen sonra 2014 yerel seçimlerinde Kapaklı’da Ak Parti Belediye Başkan Adayı oldum. Malımla, canımla, bütün gayretimle çalıştım. Akabinde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçim sabahına kadar çalıştığım herkesin malumudur. Yine 25. Dönem Milletvekili Aday Adayıydım. 26. Dönemde Milletvekili Adayı yapıldım. 5. sırada olmama rağmen ülkemin huzuru ve siyasi istikrarı için birinci sıra adayıymış gibi çalıştım. Bu dönemde bazı tehditler aldım. Çok küfür yedim. Fakat yılmadan çalıştım. Bütün bu seçim dönemlerinde FETÖ ve paralel yapıyla mücadele ettim.

AMAÇ SORUŞTURMALARIN MERKEZİNE AK PARTİ’Yİ VE AK PARTİLİLERİ OTURTMAKTIR

Bütün bu mücadelem ortadayken belli ki bu PR çalışmalarının ve Twitter kullanıcısının amacı benim üzerimden bir algı oluşturmak, soruşturmalarda hedef saptırmak, soruşturmaları sulandırmak, esas darbeciler ve failler dururken dikkatleri başka tarafa çekmek, işi sulandırmak, at izini it izine karıştırmak, soruşturmaların merkezine Ak Parti’yi ve AK Partilileri oturtmaktır. Paylaşımlara bakıldığında partimizin üst düzey yöneticilerine, seçilmiş milletvekillerimize, partimizde siyaset yapan il, ilçe başkanlarımıza, meclis üyelerimize çeşitli iddia ve istinatlarda bulunmaktadır.

KOCA BİR YALANDIR

Ayrıca benim malvarlığıma tedbir amaçlı el konduğu söylenmekte. Benim malım ve canım bu ülkenin istiklaline ve istikbaline davama ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoluna feda olsun. Ancak malvarlığıma tedbir konulduğu koca bir yalandır. Ne mallarımda, ne hesaplarımda herhangi bir tedbir yoktur. Pasaportuma da el konulmamıştır.”

BELGELERLE KONUŞTU

2014 Yerel Seçimleri Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı aynı zamanda 26. Dönem Ak Parti Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz basın açıklamasını tamamladıktan sonra şirketinin faaliyet belgesini, tapu kayıtlarını, banka hesaplarını ve pasaportunu basın mensuplarına göstererek, üzerlerinde herhangi bir tedbir bulunmadığını ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.