Karadeniz, ziyaretlerde bulundu

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti

Karadeniz, ziyaretlerde bulundu
04 Mart 2015 Çarşamba 18:48

 ÇTSO'YA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz, Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimler dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Çerkezköy'e geldi. Salı günü saat 14.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile sohbet etti.

HEM HAYIRLI OLSUN HEM DE OLSUN

Ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva "Ömer Bey'i 15 yıldır tanıyorum. Aynı meslek dalında faaliyet gösteriyoruz. Medeni cesaret gösterip aday adayı olduğu için kendisini tebrik ediyorum. 2 sene önce Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde bizlere desteğini gördük. Yolu açık olsun, hem hayırlı olsun hem de olsun. Şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

BAŞARILARINIZ TESCİLLİDİR

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer  Karadeniz de, kendilerini kabul ettiği için ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetimine teşekkür ederken "Öncelikle Somali'de hizmete soktuğunuz havalimanının hayırlı olmasını diliyorum. Bölgemize Tekirdağımıza ve Türkiyemize yıllardır hizmet veriyorsunuz. Başarılarınız tescillidir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası çok önemli bir odadır" şeklinde konuştu ve ardından Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ne geçti.

KOÇAK, BAŞARILAR DİLEDİ

Saat 16.00'da Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz'i kapıda karşılayan Şube Başkanı Murat Koçak "Ömer Bey sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

TMS GÜÇLÜ BİR YAPIYA SAHİP

Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz de, Türk Metal Sendikası'nın bölgede güçlü bir yapıya sahip olduğunu belirterek "Şube Başkanımız Murat Koçak, çok çalışkan ve her zaman işçinin yanında olan bir bey efendidir. Bende işçiyim. Hem işimin patronu, hem işveren hem de bir işçiyim" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ İLE HAYAT STANDARTLARI ARTTI

Ak Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana önemli hizmetlere imza attığını sözlerine ekleyen Karadeniz "Ak Parti kurulmadan önce bölgemizde sıkıntılar vardı. Fabrikalar tek tek kapanıyordu. Devlet, memuruna bile maaş veremiyordu. Ama Ak Parti ile birlikte bir zenginleşme oldu. Hayat standartları arttı" dedi.

ASGARİ ÜCRET KONUSUNDA BAŞARISIZLIK OLDU

Ak Parti iktidarında tek bir noktada başarısız olunduğunun altını çizen Karadeniz "Kurucu Genel Başkanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi asgari ücret konusunda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Ülkemiz kalkındıkça asgari ücret hak ettiği yere gelecektir. Bunun yanında Ak Parti, iş güvenliği konusunda da önemli çalışmalara imza atmış ve ciddi mesafeler almıştır. Bizler her zaman işçinin yanında olacağız. Geldiğimiz yeri biliriz" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.