Karadiş: Emek vermeye ve bedel ödemeye hazırım

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı bir tanışma toplantısı düzenledi.

Karadiş: Emek vermeye ve bedel ödemeye hazırım
08 Ocak 2018 Pazartesi 15:02

TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı'nın Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlediği toplantıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, İl Başkanı Seval Erkan, Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Başkanı Rauf Karadiş ile yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
SORUMLULUĞUMUZU ÖDEMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Toplantıda konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı  Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Başkanı Rauf Karadiş, "Partimizin Kurucusu Meral Akşener Hanımefendi’nin kurucu olarak şereflendirdiği, İYİ Parti’nin Çerkezköy’deki Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Türkiye’nin geleceğini şekillendirmeye aday bir partinin, 28 yaşında, kurucuları arasında yer almaktan duyduğum gururu ve mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim. Şahsım ve ileriki günlerde açıklayacağım ekibimle birlikte, Çerkezköy’de bu bayrağı taşımak, diğer partiler gibi, başta ilçemiz Çerkezköy’e sonrasında İlimiz Tekirdağ’a güzel ülkemiz Türkiye’ye karşı olan sorumluluğumuzu, Rabbimin bizlere bahşettiği beden ve fikir lisanıyla ödemeye çalışacağız. Bizlere hak ettiğimizin ötesinde bu görevi uygun gören tüm değerli büyüklerimize teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Çerkezköy’de İYİ Parti bayrağını taşımaktan ve partimizi hak ettiği yere gelmesine çalışacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.
BENİ BEN YAPAN ÇERKEZKÖY'DÜR
Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde, geçmişteki tecrübelerim ve gençlik heyecanıma olan inancımla birlikte bana tevdi edilen bu görevi yerine layıkıyla getirmek için elimden geleni yapmaya adayım. Ben Çerkezköy’de doğmuş ve emlak ticareti ile uğraşan bir kardeşinizim. Geçmişim, bugünün ve yarınım Çerkezköy’e ve sizlere emanettir. Ben bu görevi kabul ederken, her şeyden ve herkesten çok Çerkezköy’e olan inancımla kabul ettim. Çünkü beni ben yapan, doğrum ve yanlışım ile beni bugünlere getiren Çerkezköy’dür. Yine geleceğimi Çerkezköy şekillendirecektir. Bugün doğduğum büyüdüğüm topraklara olan borcumu en güzel şekilde ödemek tek arzumdur.
YOLUMUZ UZUN, YÜKÜMÜZ AĞIRDIR
Yeni kurulmuş bir partide siyaset yapmayı bırakın, sancağının köşesinden tutmak bile çok zorluk içermektedir. Değişim ve dönüşümler kolay olmamaktadır. Bir anne bile çocuğunu doğururken, 9 ay boyunca sancılar çekmektedir. İYİ Parti Türkiye’nin umudu ve iddiamız odur ki, geleceğin de imzası olacak bir partinin kuruluş aşaması, genel merkezinden tutun, en küçük teşkilatlarına kadar zor süreçlerle meydana gelmektedir. Büyük emekler verilerek, belki de büyük bedeller ödenecektir. Hem emek vermeye hem de ödemeye Rauf Karadiş olarak hazırım. Bugün yaşanılan tufanın, belki de yarınki Nuh’un gemisi bizler olacağız. Bu geminin ilk kaptanı olma şansını taşımakta, büyük bir heyecanı yüreğimizde yaşatmaktayız. Ülkesini ve milletini seven, İYİ Parti’de ben de yer almak istiyorum, geleceğin inşasında, bende olmak istiyorum diyen tün genç kardeşlerimi bizlerle birlikte yürümeye ve bu davanın gaz lambalarını yakmaya davet ediyorum. Yolumuz uzun, yükümüz ağırdır. Şimdiden bizlere destek veren, vermeyen ve verecek olan herkesi yürekten selamlıyorum. Şunu da özellikle belirtiyorum İYİ Parti ülkemize iyi gelecek." ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.