Karagöz Gölü Deresi ıslahı devam ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karagöz Gölü Deresinde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı

Karagöz Gölü Deresi ıslahı devam ediyor
06 Temmuz 2018 Cuma 11:53

Karagöz Gölü Deresi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dere ıslahının bitmesiyle bölgede çirkin görüntünün ortadan kalkacağını ve ilçenin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda adım adım ilerlemeye devam edeceğini kaydetti.

CUMHURİYET PARKIMIZI İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahallelerimizi birbirinden ayıran Karagöz gölü deremizde ıslah çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu ıslah çalışmaları ilçemiz için önemlidir. İnşallah Karagöz Gölü deremizin ıslahı ile birlikte artık bu bölgede oluşan çirkin görüntü ortadan kalkacak ve şehrimizin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda adım adım ilerlemeye devam edecektir. Çalışmalar tamamlandığında bu alanımıza içerisinde yürüyüş yolları, Kafeteryalar ve spor alanlarının olduğu vatandaşlarımızın boş vakitlerini değerlendirebileceği ilçemize yakışan ‘Cumhuriyet’ parkımızı ilçemize kazandıracağız. Atatürk mahallemizin içerisinden geçen derelerimizi de yıl sonuna kadar ıslah ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz.'' dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.