Karagözgölü Deresi ıslah ediliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’daki Karagözgölü Deresi’nde ıslah çalışmalarına başlandı. Sözleşme bedeli 1 milyon 868 bin 550 TL olan Karagözgölü Deresi ıslahının Temmuz ayının ortalarına doğru tamamlanmasını planlanıyor.

Karagözgölü Deresi ıslah ediliyor
14 Mayıs 2018 Pazartesi 19:45

DOĞAL AFETLERİN ÖNÜNE GEÇİLECEK
Dere ıslahı çalışmaları ile sel, taşkın ve erozyon gibi doğal afetlerin önüne geçilmesi planlanırken; çevre kirliliğini de azaltılacağını kaydeden yetkililer, Kapaklı’da da başlanılan dere ıslahı çalışmasıyla, bölgedeki doğal afet riskini azalacağını ve çevre kirliliğinin önüne geçileceğini ifade etti.

TEMMUZ AYININ ORTALARINDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR
Karagözgölü Deresi’nde ıslah çalışmaları hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ekipler tarafından sürdürülen ıslah çalışmalar kapsamında, Karagözgölü Deresi'ne 740 metre betonarme U kanal yapılacak. U kanalın genişliği 4 metre, kanal yüksekliği ise 2 metre olacak. Ayrıca kapalı box menfezin yapılacağı derede, menfez genişliği 4, menfez yüksekliği de 2 metre olacak. Sözleşme bedeli 1 milyon 868 bin 550 TL olan Karagözgölü Deresi ıslahının Temmuz ayının ortalarına doğru tamamlanması bekleniyor” dedi. 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.