Karagöz'ün Rüyası Çerkezköy'de sahnelendi

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 20 Temmuz Pazar saat 21.30'da Çerkezköy Kapalı Otopark üzerinde 'Karagöz'ün Rüyası' adlı geleneksel tiyatro oyunu sergilendi

Karagöz'ün Rüyası Çerkezköy'de sahnelendi
22 Temmuz 2014 Salı 07:48

VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERDİ
Pazar akşamı saat 21.30'da Çerkezköy Kapalı Otopark üzerinde sahnelenen Damla Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan “Karagöz’ün Rüyası” isimli Çevre Kirliliğini konu alan gölge oyununa Çerkezköy halkı yoğun ilgi gösterdi. Oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ile Atilla Can ve çok sayıda vatandaş da izledi.
VELİKÖY VE KIZILPINARDA DA
SAHNELENDİ
Yıllardır büyüklerimizden dinlediğimiz gölge oyunumuzun kahramanları, Karagöz ve Hacivat’ın başından geçen olayları, onların büyülü dünyaları vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Karagöz’ün Rüyası isimli gölge oyunu 18 Temmuz'da Veliköy'de 19 Temmuz'da ise Kızılpınarda da sahnelendi. Program sonunda Çerkezköy Belediyesi yönetmim oyunculara teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.