Karakuş: Türkiye’nin eğitim sisteminden 8-10 yıl ilerideyiz

Doğa Koleji’nin Çerkezköy’de açılacak kampüsü için lansman düzenlendi.

Karakuş: Türkiye’nin eğitim sisteminden 8-10 yıl ilerideyiz
17 Ocak 2018 Çarşamba 18:11

LANSMAN DÜZENLENDİ
Kafega Restaurant’ta düzenlenen lansmana Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant,  Doğa Koleji yöneticileri, eğitim kadrosu ve davetliler katıldı.
TÜRKİYE’DE KLASİKLEŞMİŞ BİR EĞİTİM SİSTEMİ VAR
Konuşmalarına, desteklerinden dolayı Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek başlayan Çorlu, Lüleburgaz, Çerkezköy Okul Kurucusu Erdal Karakuş; “Bizi diğer okullardan ayıran en önemeli farkımız geliştirdiğimiz sıra dışı eğitim konseptlerimizdir. Türkiye’de klasikleşmiş bir eğitim sistemi var. Bu kolej bu sisteme farklı bir bakış açısı geliştirerek büyüme sağlamaya devam ediyor.  Dolayısıyla eğitim sistemimizle Türkiye’nin eğitim sisteminden 8-10 yıl ilerideyiz.
450 KİŞİLİK KONFERANS SALONU BULUNACAK
Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak. Kampüslerde 54 derslik ve tematik sınıflar dijital laboratuarlar kodlama robotik sanal gerçeklik ve bilişim teknolojileri sınıfı, mühendislik ve mekatronik atölyeleri yer alıyor. Her iki kampüste de birçok uygulama ortamının yanı sıra içerisinde beş farklı atölye bulunan sanat sokağı, ısıtmalı ve kapalı yüzme havuzu, 450 kişilik konferans salonu, 550 metrekare kapalı spor salonu ve 720 kişilik yemek salonu bulunacak.” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE’DEKİ EĞİTİM SEKTÖRÜNE YÖN VEREN BİR OKULUZ
Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle de kısa bir açıklama yaparak, “Tekirdağlı öğrencilerin başarılı olmaları için tüm imkanları sunacağız. Yeni açılacak iki kampüste de doğanın eğitim kalitesinden ödün vermeyeceğiz. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı değerler yetiştirmeye devam edeceğiz. Eğitim kalitesi, akademik başarı ve geliştirilen yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön veren bir okuluz. Sunduğumuz yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve topluma değer katıyoruz.
YENİLİĞİ YAKALAMAYI BAŞARIYORUZ
Doğa koleji öğrencileri aldıkları eğitimle dünyayı hem yönetsel hem ekonomik ve de stratejik açıdan yorumlayabilme yetisi kazanıyor. Öğrenciler aldıkları girişimcilik dersleriyle hem özgüvenli yetişiyor hem iş dünyasının kodlarını öğreniyor hem de üniversite eğitimiyle tanışmış oluyor. Eğitim sisteminde milli değerlerimizi unutmadan, geleneksele sahip çıkarak yeniliği yakalamayı başarıyoruz. 1. sınıftan 12. sınıfa kadar uygulanan kodlama ve robotik atölyelerinde öğrenciler geleceğin teknolojik hayatına hazırlanarak dijital dünya kurallarına hakim yetiştiriliyor. Milli Eğitim müfredatına uyarak, Doğa’ya özgü t-MBA modeli ile de geleceğin liderlerini yeni açılacak kampüslerde de erken yaşta yetiştiriyoruz. Akademik alandaki başarıları Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, sanat, spor ve sosyal faaliyetler alanında başarılı akademik kadrosu Doğa Koleji’nin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor” dedi.
OFİSİN AÇILIŞI YAPILDI
Lansmanın ardından Öztrak Caddesi’nde bulunan Doğa Koleji tanıtım ofisinin açılış kurdelesi Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu, Lüleburgaz, Çerkezköy Okul Kurucusu Erdal Karakuş ve Doğa Koleji yöneticileri tarafından kesildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.