Karayolları Kızılpınar’a yaya üstgeçidi yaptı

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde Çerkezköy-Çorlu Yolu üzerinde yapımı tamamlanan yaya üstgeçidi, vatandaşların kullanımına açıldı.

Karayolları Kızılpınar’a yaya üstgeçidi yaptı
14 Eylül 2017 Perşembe 20:30

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü Kızılpınar Mahallesi’nde, Karayolları Bölge Müdürlüğü yayaların ulaşım güvenliği için Çorlu-Çerkezköy Yolu üzerine yaya üstgeçidi yaptı.
ÜSTGEÇİDİ KULLANMALARI KONUSUNDA UYARDI
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Karayolları tarafından Kızılpınar Mahallesi 1. Işıklar Mevkii’nde yapımına başlanan yaya üstgeçidi tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Yeni üstgeçidimiz sayesinde öğrencilerimiz okullarına, vatandaşlarımız da işine güvenli bir şekilde gidip dönebilecek” ifadelerini kullandı. Yayaları karşıdan karşıya geçerken yeni üstgeçidi kullanmaları konusunda uyaran Başkan Akay, üstgeçidin mahalle sakinleri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.