Kardeşler Yapı Çorlu'ya şube açtı

Yıllardır Çerkezköy'de hizmet veren ve bir çok bilinen markanın Trakya Bölge Bayii olan Kardeşler Yapı, hizmet ağını genişleterek önceki gün Çorlu'ya bir şube açtı.

Kardeşler Yapı Çorlu'ya şube açtı
30 Mayıs 2008 Cuma 00:00

Kardeşler Yapı'nın Çorlu'daki açılışına Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek, Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy ticaret erbanının önde gelen isimleri ile çok sayıda davetli katıldı.

ADIM ATACAK YER KALMADI

Kardeşler Yapı'nın Çorlu'daki şube açılışına gelen iş adamları, kelimenin tam anlamı ile iş yeri içerisinde adım atılacak yer bırakmadılar. Bölgenin ve Çerkezköy'in tanınmış iş adamlarının akın ettiği şube açılışına 200'den fazla kişi katılırken açılışa gönderilen çelenkler kaldırımlara sığmadı. Reşadiye Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi No:55 adresinde açılan Kardeşler Yapı'nın şubesinin açılış konuşmasını, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva yaptı.

YENİ ŞUBELER AÇILMAYA DEVAM EDECEK

Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva davetlileri selamladıktan sonra başladığı konuşmasında, "Uzaktan ve yakından gelerek bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli dostlarım, hepiniz hoş geldiniz.

Yıllardır Çerkezköy'de İnşaat malzemeleri alanında hizmet veren Kardeşler Yapı olarak bugün hizmet alanımıza Çorlu'da açacağımız bu şubeyle yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Çerkezköy'de verdiğimiz kaliteli hizmeti bundan sonra da Çorlu Şubemizde, Çorlu halkına vermek üzere yola çıkan Kardeşler Yapı bundan sonra da büyümeye yeni şubeler açmaya devam edecektir.

DAHA KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI

Bu gücü yıllardır bizimle çalışan müşterilerimizden alıyoruz. Onlara daha kaliteli hizmet vermek için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Çorlu'daki bu şubemiz bunun bir göstergesidir. Sözlerime son verirken bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan değerli Kaymakamıma Belediye Başkanlarımıza, tüm dostlarıma ve Çorlu halkına teşekkür eder; herkese saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.

ATILIM ÖNEMLİ

Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva'nın ardından Termal Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuzman ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem birer konuşma yaptılar. Oğuzman ve Ertem konuşmalarında Çerkezköy ve bölgenin önemli esnaflarından Kardeşler Ticaret'in 50. kuruluş yılını kutlayarak, bundan sonraki ticaret hayatlarında başarılar dilediler ve daha nice şube açılışları dilediler.

Son olarak konuşan Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer ise atılımın önemli olduğunu belirterek, "Ticaret hayatında girişimcilik son derece önemli. Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu da bu atılımı yaparak hem ülke ekonomisine katkıda bulunuyorlar hem de yeni istihdamlar sağlıyorlar. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyor, bol kanaçlar diliyorum" dedi.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde yapılan kurban kesiminin ardından Termal Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Oğuzman, Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e açılışa katılımlarından dolayı plaket verdi.

Plaket töreninin ardından ise açılış kurdelasının kesimine geçildi. Reşadiye Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi No:55 Çorlu adresinde hizmet verecek olan Kardeşler Ticaret'in şubesinin açılış kurdelasını ise Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Kardeşler Yapı'nın kurucusu Adem Kozuva birlikte kestiler. Kurdela kesiminin ardından ise davetliler için hazırlanan kokteyle geçildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.