Karla mücadele ekibi hazır

Çerkezköy’ü etkisi altına alan kar yağışı ve buzlanmalara karşı karla mücadele ekibinin izinleri iptal edildi. Personel 24 saat esasına göre çalışarak olası trafik kazalarının önüne geçmeye çalışacak.

Karla mücadele ekibi hazır
24 Şubat 2019 Pazar 14:26

ÖNLEMLER ALINDI
21 kişiden oluşan karla mücadele ekibi 24 saat esasına göre çalışarak vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için tetikte olacak. Karla mücadele ekibi alarmda bekleyerek olumsuz hava koşulları baş gösterdiğinde derhal gerekli mücadeleleri yapacak. Yetkililer yaşanacak olumsuz hava koşulları nedeniyle kar yağışı ve buzlanmaya karşı gerekli önlemlerinde alındığını ifade etti.

KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR
Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi’ne ait depolarda 100 ton tuz ve 40 ton solüsyon hazır halde bulunuyor. 2 tuzlama, 1 solüsyon, 3 kar küreme aracı, 3 kepçe ve 3 adet greyder, 2  adet kamyon ve 21 personelden oluşan kışla mücadele ekibi, belediyenin teknik hizmetler amirliği biriminde  hazır halde alarmda bekliyor. Kötü hava koşullarına göre de ihtiyaç halinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi depolarından gerekli malzeme takviyesi de yapılacak.

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Tekirdağ, Kırklareli’nin kuzey ve doğu ilçeleri, Edirne’nin güney ve doğu ilçeleri başta olmak üzere Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in Gönen, Balya ve Edremit ilçesinin yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar yağışı bekleniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.