Kartal Yuvası Tırı Çerkezköy’de

Beşiktaş Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı ve ”Kartal Yuvası” olarak adlandırılan satış tırı iki gündür Çerkezköy’de satış yapıyor. BJK’nin lisanlı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası’nda yeni sezon ürünleri Çerkezköylülerin beğenisine sunulmuş bulunuyor

Kartal Yuvası Tırı Çerkezköy’de
16 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Salı gününden bu yana Çerkezköy’de olan Kartal Yuvası tırı bu akşam saatlerine kadar satış yapmaya devam edecek. İlçemizden ayrıldıktan sonra Trakya Turuna devam edecek olan Kartal Yuvası tırı Malkara’ya uğrayacak. LİSANSLI ÜRÜNLER SERGİLENİYOR Trakya gezisine çıkan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası Tırı Silivri’den sonra Çerkezköy’de konakladı. Lisanslı ürünlerin sergilendiği Kartal Yuvası Tırına Çerkezköy’deki Beşiktaşlılar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar en çok formaları incelerken, fiyatları da makul bulduklarını belirttiler. Kartal Yuvası Tırı yetkilileri tır içinde 5 liradan 200 liraya, 0 yaş grubundan tüm yaş gruplarına kadar binin üzerinde Beşiktaş Kulübü’nün lisanslı ürünlerinin satıldığını belirttiler ve gösterilen ilgiden memnun olduklarını söylediler. BİRÇOK ÜRÜN BEĞENİYE SUNULDU Lisanslı ürünlerin taraftarlarına ulaştıran Kartal Yuvası Gezici Mobil Tırı, Belediye Meydanı’nda bugünde dahil olmak üzere üç gün süre ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanslı ürünleri olan forma, saat, atkılar, suluklar, ayakkabılar, terlikler, futbol topları, kaşkoller, gözlükler, diş fırçaları, parfümler, kalemler gibi birçok ürünü taraftarın beğenisine sunuyor. EN FAZLA FORMA SATILDI Kartal Yuvasının satışları ve yeni sezon ürünleri hakkında bilgi veren Özcan Güneş, “Yeni sezona iddialı bir şekilde başlamak isteyen takımımızın lisanlı ürünlerini Çerkezköylülerin beğenisine sunduk. Bugün akşam saatlerine kadar Çerkezköy Belediye Meydanı’nda kalacağız ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün lisanslı olan yeni sezon ürünlerini Çerkezköylülere ulaştıracağız. Şu ana kadar Çerkezköy’deki Beşiktaşlıların ilgisinden memnunuz. Bu üç günlük süre içinde en fazla talebin forma, tişört ve şort satışı yaptığımızı söyleyebilirim” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.