Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Meclis toplantıları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Başkanlığında yapılan toplantı ile tamamlandı

Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlandı
03 Kasım 2017 Cuma 18:25

SPORCULARA DESTEK DEVAM EDİYOR
Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Kasım ayı Meclis toplantısı açılış ve yoklama ile başladı. Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 23.10.2017 gün 280 ve 281 Sayılı yurt dışı izni hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesi ile devam etti. Konuyla ilgili Bütçe Komisyonu raporunun okunmasının ardından İspanya ve Kuveyt’te yapılan Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’na Çerkezköy Belediye Başkanlığı adına katılan Furkan Memiş’e yol ve konaklama masrafı olarak 3 bin TL,  Fransa’da yapılan Muaythai Şampiyonası’nda yine Çerkezköy Belediyesi’ni temsil eden Cafer Gök’e yol ve konaklama masrafı olarak 6 bin TL yardım yapılması Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.
HİSSE SATIŞLARI KABUL EDİLDİ
Sporculara yol ve konaklama yardımı yapılmasının kabul edilmesinin ardından gündemin 3. maddesinde yer alan muhtelif parsellerdeki Belediye hisselerinin satışı İmar ve bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda değerlendirilerek, 6 adet Belediye hissesinin satışı oy birliği ile kabul edildi.
DERECE YAPAN SPORCULARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Belediye hisselerinin satışının kabul edilmesinin ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 23.10.2017 gün ve 289 sayılı ödül hakkındaki yazısının görüşülmesine geçildi. Konu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun okunmasının ardından 11-14 Ağustos tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda derece alan Çerkezköylü sporcular Türkiye 1. Alperen Ayaz’a 2 tam altın, Türkiye 1. Zeynep Hasret Yılmaz’a 2 tam altın, Türkiye 2. Sudenaz Kaya’ya 1 tam altın, Türkiye 3.’sü Sıla Ece Erol’a 1 tam altın ve Türkiye 9.Su Mecit Can Doğan’a 1 yarım altın verilmesi Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Meclis toplantıları tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.