Kavak Dere temiz, berrak ve kokusuz akacak

Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni birbirinden ayıran Kavak Dere’de 2. etap Islah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Kavak Dere temiz, berrak ve kokusuz akacak
06 Temmuz 2018 Cuma 11:51

İlk etap çalışmasının ardından Kava Dere’nin artık daha temiz ve kokusuz aktığına dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İkinci etabın da tamamlanması ile Kava Dere temiz, berrak ve kokusuz akacak” dedi.

2. ETAP MALİYETİ 5 MİLYON 641 BİN TL
Yaklaşık 1 kilometrelik Kavak Dere Islah Projesi’nin 2. etabında Kavak Dere’nin taban genişliğinin 5 metre, tavan yüksekliğinin 3 metre olacağını ve betonarme U kanal şeklinde olacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Kavak Deresi 2. Kısım İnşaatı ve Çeşitli Dere Islahı Yapım İşleri’ adı altında 5 milyon 641 bin TL ile ihale edilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

KAVA DERE ETRAFINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPACAĞIZ
Islah çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kava Dere’nin etrafında Çerkezköy Belediyesi tarafından çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının da yapılacağını belirten Başkan Akay, hem Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerinin pis kokudan ve yaz aylarında sinekten kurtulacağını, hem de Kava Dere yürüyüş yolları, oturma alanları ile güzel ve modern bir hal alacağını ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.