Kayıp genç kaçırılmış!

Yaklaşık 15 gün önce evden traş olmak için çıkan ve bir daha haber alınamayan Mustafa Okan, Edirne'de kendisini kaçıranların elinden kurtularak polise sığındı ve evine döndü.

Kayıp genç kaçırılmış!
09 Temmuz 2007 Pazartesi 07:56

Çocuklarının evine dönmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Mustafa'nın babası Cemal Okan, "Oğlumuza kavuştuğumuz için çok şanslıyız. Oğlumuzun eve dönmesi, 15 günlük ızdırabımızı mutluluğa çevirdi. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" dedi.

Kendisini kaçıranların elinden kaçarak polise sığındığını belirten Mustafa Okan, "Evden sabah traş olmak için çıktığımda yanımda siyah bir megan durdu. Daha sonra arkamdan iki kişi geldiğini gördüm ve daha sonrasını hatırlayamıyorum. Gözlerimi açtığımda kendimi bir evde buldum" dedi.

ŞOK İDDİA!
"BİR GÜREŞ AĞASINI ÖLDÜRTECEKLERDİ"

Kendisini kaçıranların, bir Ağayı öldürteceklerini söyleyen Mustafa Okan, "Beni kaçırdılar ve bana 'Senin babanı öldürdüler, onu sana göstereceğiz ve sen de onu öldüreceksin' dediler. Öldürmek istedikleri adamın Kırkpınar Güreşlerine geleceğini, bana göstereceklerini ve onu öldürmemi söylediler. Ama Kırpınar Güreşlerinin olduğu zaman adamın gelmediğini söylediler ve başka bir zaman bu adamın öldürüleceğini söylediler.

Beni evde sürekli baygın halde tuttuklarından kaç gün geçtiğini hatırlamıyordum. Hafızam yerine geldiğinde evden iki üç gün uzak kaldığımı düşünüyordum. Ama 15 gün evden uzak kalmışım" dedi. FIRSATINI BULUP KAÇTIM
VE POLİSE SIĞINDIM"

Akşam fırsatını bulunca kendisini kaçıranların elinden kaçarak polise sığındını belirten Mustafa Okan, "Bir akşam beni kaçıranlar evde bira içerlerken tuvalete çıkıyorum diye evden kaçtım ve bir Trafik Polisine sığındım. Üzerimdeki her şeyi almışlar. Cep telefonumu kimliğimi, cüzdanımı hiç bir şeyim kalmamış. Beni kaçıranların biran önce cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.