‘Kayıp Hayatlar’ büyük beğeni topladı

Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi

‘Kayıp Hayatlar’ büyük beğeni topladı
10 Haziran 2016 Cuma 16:11

10.SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SAHNELENDİ
 
Kapaklı Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyunu İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk, öğretmen ve öğrenciler tarafından izlendi.
 
BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda sahnelen ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyununda uyuşturucu batağına sürüklenmiş bir gencin başından geçen olayları anlatan lise öğrencilerinin tiyatro performansı büyük beğeni topladı. Mehmet Tekkanat tarafından yazılmış olan ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyununu Edebiyat Öğretmenleri Dilan Şahin ve Ahmet Torcu yönetti.
 
OYUNDA ROL ALANLAR
 
Oyunda Kenan Yazıcıoğlu, İrem Dabanlı, Ahmet Batuhan Budak, Kerem Zeynel, Emircan Temizel, Batuhan Özçevik, Bilal Azer, Serhat Doğukan Sakarya, Beyzanur Karadağ, Hilal Güney, Kardelen Portakal, Yavuz Hüseyin Helep, Nazlınur Yalçınkaya, Şirin Budak, İlker Çakmak, Büşra Dağdeviren ve Ceren Toprak rol aldı.
 
DİĞER OKULLARDA SAHNELENMESİ İÇİN ÇALIŞMA YAPACAĞIZ
 
Programda konuşan Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk, “Çocuklarımızın her türlü olumsuzluklardan uzak tutulması gerekiyor. Bunun sağlanabilmesi de ancak güçlü aile bağları ile mümkün. Bu anlamda okul öğrencilerimiz tarafından sahnelenen ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyununu 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde diğer okullarda da sahnelenmesi için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.