Kaymakam Abban şehit ailesini ziyaret etti

1974 yılında Sivas Divriği’de hain terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan korucu Asım Tayyar’ın Fevzipaşa Mahallesinde yaşayan ailesini ziyaret eden İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehit ailelerine devlet erkanı olarak her zaman gereken kıymeti vermeye gayret ettiklerini ifade etti.

Kaymakam Abban şehit ailesini ziyaret etti
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:38

ŞEHİT AİLELERİ BAŞIMIZIN TACIDIR
Şehit ailesini ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a; İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, Kaymakamlık İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Fevzipaşa Mahalle muhtarı Tufan Ersöz eşlik etti. Şehitlerin emaneti olan şehit ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu kaydeden Kaymakam Abban “Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.