Kaymakam Abban siyasi buldu

Çerkezköy Belediye Meclisinin 7 Ekim toplantısında oy çokluğu ile aldığı andımızın yazarı Reşit Galip isminin Pınarça deresi etrafında bulunan parka verilmesi kararı, Çerkezköy Kaymakamı Selami Abban tarafından siyasi bulunarak kabul edilmedi.

Kaymakam Abban siyasi buldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Ekim 2019 Salı 11:33

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 7 Ekim günü gerçekleşen ikinci oturumunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 20 Eylül 2019 gün ve 911 sayılı parka isim verilmesi talebine ait müzekkeresinin müzakeresi görüşüldü.
Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde kalan Pınarça Deresi etrafında bulunan yeşil alana Milli Eğitim eski Bakanlarından ve Andımız yazarı Prof. Dr. Reşit Galip’in adının verilmesi planlandı.
Mecliste oylanan gündem maddesine AK Parti grubu ret oyu verirken, CHP grubu kabul oyu verdi. İkinci oturumda yer almayan MHP grubu ise oylamaya katılmadı. Karar oy çokluğu ile meclisten geçti. 11 Ekim günü ise meclis kararlarının onaylanması için Çerkezköy Kaymakamlığına sunuldu. Karar Kaymakam Atilla Selami Aban imzasıyla “Dr. Reşit Galip’in isminin, Pınarça Deresi çevresinde bulunan parka verilmesini içeren 94. Madde; “Siyasi içerikli olup, şu an gündemde olduğundan ve sansasyon yaratabileceği” gerekçesiyle onaylanmadığı öğrenildi.


Etiketler; #Çerkezköy
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.