Kaymakam Abban’a başarılar dilediler

Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret ederek Kaymakam Abban’a yeni görevinde başarılar diledi

Kaymakam Abban’a başarılar dilediler
23 Aralık 2016 Cuma 14:47

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARET ETTİ
Çerkezköy’deki görevine başlayan Kaymakam Atilla Selami Abban’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri başladı. Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
SİZLER VATANDAŞLARA YAKINSINIZ
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan ziyarette, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’da kendisi hakkında bilgiler verdi. Çerkezköy’ü daha önce hiç görmediğini kaydeden Kaymakam Abban, “Bundan böyle birlikte çalışacağız. Yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Sizler vatandaşlara yakınsınız. Onların isteklerine daha rahat ulaşabiliyorsunuz. Bunları bizlere iletirseniz çok hayırlı hizmetlerde bulunabiliriz.” dedi.
ÇERKEZKÖY HALKI SİZİN YANINIZDA
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a yeni görevinde başarılar dileyen Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “İnşallah Çerkezköy’de daha mutlu olursunuz. Çerkezköy kozmopolit bir yer. Sorunları var ve yeni sorunlar da gelmeye devam ediyor. Ancak Çerkezköy halkı sizin yanınızda. Sizin tecrübenizden faydalanarak ilçemizdeki sorunlara çözüm bulacağız.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.