Kaymakam Gürbüz, ÇTSO'yu ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na iadei ziyarette bulundu. Kaymakam Gürbüz, ÇTSO'nun binasını çok beğendiğini belirtirken "Güzel bir bina olmuş. Bizde Kapaklı'da yeni Hükümet Konağı için Sayın Valimiz ile bir görüşme yaptık. Belirlediğimiz yeri kendilerine gösterdik. İnşallah 2015 Haziran ayında ihaleye çıkacağız ve 2017 yılında yeni binamızda olacağız" ifadelerini kullandı

Kaymakam Gürbüz, ÇTSO'yu ziyaret etti
12 Kasım 2014 Çarşamba 08:00

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Süleyman Kozuva ve Yönetimi ile sohbet etti.

BÖYLE BİNALARA İHTİYACIMIZ VAR

Gerçekleşen ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'e binanın yenilenen halini gezdirdi. Kaymakam Gürbüz binayı gezdiği esnada "Çok güzel bir bina inşa etmişsiniz. Böyle binalara ihtiyaç var. Hükümet Konaklarının da bu vizyonda olması gerekiyor" dedi.

YENİ HÜKÜMET BİNASI HAKKINDA GÖRÜŞTÜK

Kaymakam Gürbüz, yeni Hükümet Konağı binası ile ilgili Vali Ali Yerlikaya ile görüştüklerini ve yeri hemen hemen belirlediklerini dile getirirken "Sayın Vali ile görüştüğümüzde yeni Hükümet Binası ile ilgili görüşümüzü belirttik. Destek vereceklerini bizlere iletti. 2015 Haziran ayında inşallah ihaleye çıkacağız ve 2017 yılının başında yeni Hükümet Konağı binamızda olacağız" ifadelerini kullandı.

SİZLERLE YAKIN OLMAYI UMUYORUM

ÇTSO ile birlikte ortak çalışmalar yapacaklarını belirten Gürbüz "Kapaklı da nüfus artışı oldukça yüksek. Bu vizyonda bir Hükümet Konağı gerekiyor. Enerji dolu bir gençlik var ve onlara vizyon gerekiyor. Vizyonel yöneticilerle onları yönlendirmeliyiz. Bu konuda sizlerle yakın olmayı ve ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi umuyorum" dedi.

STK'LARIN ODASI OLMALI

Sivil Toplum Kuruluşları'nın öneminden de bahseden Kaymakam Gürbüz "Hükümet Konaklarında Sivil Toplum Kuruluşlarının odaları olmalıdır. Vatandaşlara hizmet konusunda Sivil Toplum Kuruluşlarının yeri önemlidir. Şuan ki planlarda böyle bir durum söz konusu değil ama bu olmalıdır" dedi.

NORMAL STANDARTLARIN ÜZERİNDE OLACAK

Yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı hakkında da bilgiler veren Kaymakam Gürbüz "15 bin m2'lik bir alan istedik ve bunun 7 bin 500 m2'si kapalı alan olsun istedik. Normal standartların üzerinde bir Hükümet Konağı olacak. Hükümet Konaklarının içerisinde konferans salonu ve toplantı salonu olmalıdır. Bunun içinde çalışmalarımız olacak" şeklinde konuştu.

TEK TEMENNİMİZ GERİDE İYİ ŞEYLER BIRAKMAK

Kaymakam Gürbüz'ün kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerini belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva "Bizler bu koltuklarda gelip geçiciyiz. Düşünmemiz gereken şey bu koltuktan ayrıldığımız zaman geriye baktığımızda neler yapmış ve neler bırakmış olmamızdır. İyi şeyler bırakarak ayrılmak tek temennimizdir. Sizlerin de Kapaklı'ya iyi bir şekilde hizmet edeceğinize eminiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı ve ardından ziyaret sona erdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.