Kaymakam Gürbüz’den Amasyalılara iadeyi ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneğine iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Gürbüz ziyarette yaptığı konuşmada, “Çerkezköy kaymakamımız burada en güzel şekilde destek sağlıyordur ama ben kendi ilçem için söylüyorum, Kapaklı da bulunan sizlerin de vakıf olduğu sorunları her zaman bana dile getirebilirsiniz. Her zaman kapım açık. Allahın izniyle elimizden geldiğince yarım etmeye çalışırız” dedi

Kaymakam Gürbüz’den Amasyalılara iadeyi ziyaret
27 Ağustos 2015 Perşembe 16:46

 İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz kısa bir süre önce kendisine ziyaret eden Çerkezköy Amasyalılar Derneğine iadeyi ziyarette bulundu. Kaymakam Gürbüz’ü Dernek Başkanı Ali Çelik, Dernek Başkan yardımcısı Barış Uyar ile dernek yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “beni ziyaret ettiğiniz için hem bir teşekkür hem de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Bu bölge özellikle Tekirdağ’ın İstanbul yakası olan Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı Anadolu’dan göç alması sebebiyle burayı ikinci vatanı gören hemşerilerimiz memleket hasretini dernekler sayesinde gideriyorlar” diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE ÇÖZÜM BULMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Kaymakam Gürbüz konuşmasının devamında ise, “Örfümüzü, adetimizi çocuklara ve gençlere aktarma noktasında bu tür derneklerin fonksiyonu çok büyük. İnşallah faydalı hizmetlerde bulunursunuz. Çerkezköy kaymakamımız burada en güzel şekilde destek sağlıyordur ama ben kendi ilçem için söylüyorum, Kapaklı da bulunan sizlerin de vakıf olduğu sorunları her zaman bana dile getirebilirsiniz. Her zaman kapım açık. Allahın izniyle elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız. Bunu sadece kendi dernek mensuplarınızla da sınırlamıyorum. Her hangi bir konuda bir vatandaşımızın derdi varsa ona çözüm bulmakta bizim görevimizdir” dedi.

SİZLERDEN DE DESTEK İSTEYECEĞİZ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün Tekirdağ genelinde kaç tane Amasyalı vatandaş yaşıyor sorusunu yanıtlayan Amasyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, “Tekirdağ genelinde 24 bin Amasyalı hemşerimiz yaşıyor. Bu arada dernek olarak da öğrencilere yaptığımız destekler devam ediyor.

Geçen yıl 92 öğrenci giydirmiştik. Bu sene de inşallah devam ediyoruz. Bu konularla alakalı da sizleri rahatsız edeceğiz. Kendi ilçe kaymakamımızın aşırı manevi destekleri var. Bu desteği ilerleyen günlerde sizden de isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İŞ BİRLİĞİ İLE ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ

Dernek Başkanı Çelik’in konuşmasını tamamlamasının ardından konuşan Kapaklı Kaymakamı Gürbüz, “ilçemizde 1200 fakir yardıma muhtaç öğrencilerimiz için inşallah karar alacağız. Bu kararı da Sosyal Yardımlaşma vakfımız ile birlikte alacağız. Bu anlamda ihtiyaç sahibi herkes için gelebilirsiniz. STK’ların özellikle kamu kurumlarının yapacağı işlerde harcayabilecekleri paraları tüketmesinler. İhtiyaç sahibi vatandaşımız varsa getirsinler bana ben vereyim. Bizim kanunen yardım yapamayacağımız durumlar oluyor. Bir iş bölümü ile elimizden geleni yaparız” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.