Kaymakam Kubilay basın mensuplarına teşekkür etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Halk Eğitim Kampanyası Çerçevesinde Atatürk İlkokulunda açılan Grafik Animasyon ve Emlak Danışmanlığı Kurslarını ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman katıldı

Kaymakam Kubilay basın mensuplarına teşekkür etti
06 Mayıs 2015 Çarşamba 16:23

Ziyaretleri ile ilgili konuşan Kaymakam Kubilay “Halk Eğitim Kampanyası başlattığımızdan bu yana 733 kurs ile 15.060 kursiyere ulaştık. Açılan yüzlerce kurs Çerkezköy’de ilk defa Halk Eğitim Kampanyası sayesinde açıldı. Kurslarımızı sadece Halk Eğitim Merkezinde değil Okullarımızda, Sivil Toplum Kuruluşlarında uygun görülen her yerde açabiliyoruz. Okullarımızın ışıkları sönmesin, gündüzleri olduğu gibi akşamları da eğitim verilsin istiyoruz” dedi.

Halk eğitimin devlet ile vatandaş arasında bir köprü olduğunu vurgulayan Kaymakam Kubilay “Çerkezköy’ün önemli bir sanayi merkezi olduğu gibi, bir sağlık merkezi, bir eğitim merkezi ve girişimci bir kent olmasını istiyoruz. Girişimci bir kent olmak istiyorsak bunu bilgi ve beceri kazanmakla başarabiliriz. Sizler bugün bu kursa gelerek akranlarınızdan bir adım önde olacaksınız. Kurslarımıza katıldığınız için sizleri tebrik ediyorum.  Halk Eğitim Kampanyasının duyurulması ve yaygınlaşmasında da basınımızın önemli bir desteği oldu. Bu nedenle tüm basın kuruluşları ile değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Atatürk İlkokulunda açılan Grafik Animasyon Kursu ziyaretlerinde Resimler ile Web Sayfası Hazırlamak dersinde Kaymakam Kubilay’dan Kursumuza Ziyaret konulu örnek haber işlenerek kursiyerler tarafından Kaymakam Kubilay’a sürpriz yapıldı.

Grafik Animasyon Kursu 128 saat olup Pazartesi ve Perşembe saat 18:40-20:30 arasında olacaktır. Grafik Animasyon Kursunda Photoshop, Quark, Web sayfası için resimler hazırlamak, Resimler ile Web Sayfası Hazırlamak, Web Sayfaları İçin Animasyon Hazırlamak, Animasyon ile Web Araçları, Web Ortamı İçin Animasyon Hazırlama modülleri yer alıyor. Emlak Danışmanlığı Kursu 120 Saat olup Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe akşamları 18: 50-21: 30 arasında olup Tapu İşlemleri, İmar ve Kadastro, Halkla İlişkiler, Şehir Planlaması, Emlak Pazarlama, Emlakçılığın Hukuki Statüsü modüllerinden eğitim verilecektir. Verilen tüm kurslar ücretsiz olup tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Kurs ziyaretlerinde kursiyerlerle sohbet eden Kaymakam Kubilay şikayetlerinin olup olmadığını sordu. Ailelerine sevgi ve selamlarını gönderen Kaymakam Kubilay ziyareti sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.